شیرینی شکری

مواد لازم :

 

آرد : 300 گرم

وانیل : یک دوم قاشق چای خوری

شربت بار : یک قاشق غذاخوری

شکر : 70 گرم

تخم مرغ : یک عدد

کره یا روغن جامد : 150 گرم

سفیده تخم مرغ : یک عدد

شکر دانه درشت : به میزان لازم

شربت بار : یک فنجان شکر + یک دوم فنجان آب + دو قاشق غذاخوری گلاب  = آب و شکر رو بجوشونید تا مقداری قوام بیاد در انتها گلاب رو اضافه کنید

 

ابتدا شکر و کره نرم شده رو با همزن به مدت پنج تا 7 دقیقه بزنید بعد تخم مرغ و وانیل و یک قاشق شربت بار رو اضافه کنید و به مدت 7 دقیقه بزنید تا خوب ترکیب بشه بعد آرد رو الک میکنیم و به مخلوط کره اضافه میکنیم بعدبا دست آرد و مخلوط کره رو خوب ورز میدیم اولش دستتون میچسبه اما بعد که خمیر خوب ترکیب شد دیگه به دستتون نمیچسبه مثل تصویر زیر میشه

 

بعد خمیر رو در یک کیسه فریزر بزارید و بزارید تو یخچال تا یک ساعت به خوبی خنک بشه

 

بعد از یک ساعت یک کیسه فریزر رو کنار و تهش رو ببرید و اونو یک لایه باز کنید و بزارید رو میز و بسته به اندازه سینیتون یک تکه از خمیر رو جدا کنید و ورز بدید دقت کنید اکثرا اینجا اشتباه میکنند و خمیر رو ورز نمیدن و از این شکایت میکنن که چرا خمیر ما ترک برمیداره در صورتیکه بعد از استراحت باید این خمیر رو ورز داد تا یکدست بشه ..بعد روی کیسه بزارید و یک کیسه دیگه روش پهن کنید و یا بدون کیسه اگه وردنتون فلزی یا چوب روغنیه خوب بازش کنید توجه داشته باشید که نه زیاد باید نازک باشه نه خیلی کلفت مثلا به قطر 3 تا 4 میلیمتر باز کنید که بعد از پخت یه دو میلیمیترم بهش اضافه میشه

بعد هم میتونید قالب بزنید و هم میتونید به سبک قدیمی با کاتر برش بزنید 

و در سینی فلزی شیرینی پزی بزارید و روشو با برس خیلی خیلی کم سفیده تخم مرغ بزنید و روش شکر بپاشید و در فر برقی با حرارت 150 درجه سانتی گراد به مدت 20 دقیق بزارید بپزه

در فر گازی با حرارت 165 درجه سانتی گراد بپزید بعد بزارید یک مقداری خنک بشه و با یک تکون شیرینی ها رو از سینی جدا کنید

/ 6 نظر / 97 بازدید
نازنین

سلام مهسا جو ن .....حتما سایتت مفیده هنوز چیزیشو امتحان نکردم ....ولی دستت درد نکنه ...

عاطفه

ممنون منم درستش می کنم [قلب]

نرگس

سلام ممنون از دستورات خوشمزتون ممکنه بفرمایید این مقدار مواد برای چند عدد شیرینی ؟ با همون قالبهای خودتون. ممنونم

ستایش

ممکنه بگید شربت بار چیه؟ با تشکر فراوان از لطف شما

narges

Salamman dorostesh kardam kheili khub shod vase mehmunam dorost karddam hamrahe pesare 3 salam