جوجه کباب بدون استخوان

مواد لازم برای 5 نفر:

سینه مرغ بدون استخوان : 10 عدد

پیاز نواری خرد شده : 4 عدد

زنجبیل تازه : یک تکه کوچک

زعفران دم شده : یک سوم فنجان

نمک و فلفل قرمز : به میزان لازم

فلفل سیاه : به میزان لازم

لیمو : 2 عدد

روغن زیتون : یک فنجان

فلفل سبز دلمه ای با فلفل مخصوص کبابی : به میران لازم

گوجه فرنگی

مواد لازم برای سس کره :

کره : 50 گرم

آب لیمو : 2 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سفید : به میزان لازم

در ابتدا هر قطعه از سینه را به قطعات مستطیل شکل توپر خرد میکنیم که به اصطلاح به آن آجری میگویند

پیاز را در ظرفی ریخته و تکه های جوجه را با آن مخلوط میکنیم سپس زعفران را ریخته و لیمو را آب گرفته به همراه نمک فلفل و روغن زیتون و زنجبیل خرد شده اضافه میکنیم و کاملا با دست مخلوط میکنیم تا مواد به خرد گوشت برود

روی ظرف را سلفون کشیده و به مدت12 ساعت در یخچال میگذاریم تا مزه دار شود

بعد ازین مدت سیخ های پهن را برداشته و ابتدا تکه های مساوی را به صورت نواری و پشت سر هم به اندازه یک سیخ بر روی تخته کار میچینیم و بعد سیخ را به آرامی از جوجه رد میکنیم توجه داشته باشید نباید بین تکه ها فضای خالی وجود داشته باشد در صورت دلخواه میتوانید در ابتدا ودر انتهای سیخ فلفل قرار بدهید

سپس گوجه را سیخ میکشیم

در این مرحله سس کره را به این صورت تهیه میکنیم

کره را با شعله بسیار کم آب میکنیم و روی حرارت قرار میدهیم و بعد آب لیمو و نمک و فلفل را اضفه میکنیم

سیخ ها را روی کباب پز قرار داده و شعله را کم میکنیم توجه داشته باشید در این حین باید سیخ ها را سریع پشت ورو کنید

وقتی رنگ جوجه ها برگشت بعد از  دقیقه سس کره را با فرچه مخصوص روی کباب بزنید و پشت و رو کنید در انتها اگر دیدید گوشه های کباب دارد سیاه میشود سیخ ها را جمع کنید و روی هم قرار بدهید این کار را به صورت گردشی برای همه سیخ ها انجام بدهید و دورباره سیخ هار را روی حرارت پخش کنید این کار برای مغزپخت شدن گوشت بسیار لازم است

در انتها دورباه روی گوشت سس کره بمالید و از روی حرارت بردارید

و از سیخ بکشید و در ظرف قرار دهیدبرای از سیخ کشیدن میتوانید از تکه ای نان کمک بگیرید

در انتها باقی سس کره را روی جوجه در ظرف بریزید

نوش جان!

 

/ 9 نظر / 297 بازدید
شادی

وای چه رنگ و رویی یافیده. چه تکنیکی عمل کردی مهسا جونی. دستت طلا خواهر[قلب]

پینار

سلام مهسا جون کبابات مثل کبابای رستورانهای با کلاس تبریزه من که فکر نمیکنم بتونم اونجوری به سیخ بکشم یه سوال؟اونجا که سس کره رو میزنیم روی کباب ننوشتیدبعد از چند دقیقه ؟؟ باز هم پیشاپیش تشکر میکنم[خداحافظ]

سحر جوووون

سلام مهسا جان پس تویی که تو فیس بوک غذا میذاری؟؟[لبخند] راستی عزیزم آپم بدووووو بیا!!!

مریم ه

سلام از همین جا میشه خوردش!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![خنده]

آوا

thx azizam

داوود

خیلی جالب بود این کباب رو میشه با نون هم خورد.

زهره

سلام خیلی ممنون از زحمتی که می کشید یه سوال داشتم آیا میشه داخل فر هم درست کرد ؟ در موردش توضیح بدید. یا علی

Me

سلام ممنون از اموزشت.ولی چجوری باید سینه رو اینجوری خرد کرد تا کبابمون به این شکل در بیاد؟

الی

ماشاالله به شما..چقدر جوجه کباب رو خوب درآوردی..عالیه[لبخند]