فیله مرغ کریسپی

مواد لازم برای 3 نفر:

 

سینه مرغ کامل : 1 عدد

سیر : 5 حبه

آرد : 2 لیوان متوسط

تخم مرغ زده شده : 1 عدد

کورن فلکس ریز شده یا آرد سوخاری برد کرامب : 2 لیوان

شیر : 1 لیوان

سس خردل : 1 قاشق غذاخوری

سرکه سفید : 1 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل: به میزان لازم

در ابتدا قسمت فیله رو از سینه جدا کنید یعنی اون قسمت که به جناغ مرغ چسبیده که

میشه فیله رو از قسمت رویی که میشه سینه جدا کنید بعد قسمت سینه رو به چند

قسمت نواری ببرید طوری که نازک نشه

بعد داخل قابلمه ریخته کمی آب بریزید و نمک و 2 حبه سیر و نیم ساعت بزارید تا بپزه

در حین پخت خمیر مایع رو درست میکنیم

در ابتدا شیر رو در کاسه ریخته و بعد تخم مرغ  و آرد رو کم کم الک کنید و بهش اضافه

کنید و همینطور با همزن دستی هم بزنید بعد سرکه و سیر خمیر شده یا رنده شده رو

 بهش اضافه کنید نمک و فلفل هم بریزید یک قاشق سس خردل رو هم اضافه کنید

بعد ازین مراحل باید توجه داشته باشید که غلظت مایه باید مثل ماست پرچربی که هم

زده باشید بشه یعنی اگه حس میکنید آردش کمه به اندازه ای اضافه کنید که یکم سفت

 بشه زیاد شل نباشه. بعد ازینکه فیله ها پختند اونا رو آبکش کرده و روش یک مقدار آب

سرد میریزیم تا شوک پیدا کنه و پختش متوقف بشه. میزاریم آبش بره بعد داخل مایه

 میریزم و به مدت یک ساعت در یخچال قرار میدیم بعد از یک ساعت کورن فلکس رو با

دستمون خرد میکنیم و فیله ها رو یکی یکی در میاریم و در کورن فلکس میغلتونیم

توجه داشته باشید این مرحله یک مقدار سخته ! من فکر میکنم اگر روی کرن فلکس که

روی فیله زدید یک دور دیگه با قاشق مایه خمیر رو بریزید بد نباشه چون خودم این کار رو

کردم

این کار باعث میشه کورن فلکس نسوزه بعد ازینکه هم فیله ها رو آماده کردیم در روغن

غوطه ور سرخ میکنیم با شعله زیمر(شعله خیلی خیلی کم)بعد از روغن خارج کرده و

روی صافی یا کاغذ روغن گیر میزاریم تا روغنش بره

این فیله رو میتونید با سیب زمینی سرخ کرده میل کنید

/ 12 نظر / 225 بازدید
نمایش نظرات قبلی
زهره

واقعا زیبا ست و معلومه خیلی خوشمزه ست..ممنون عزیزم[قلب]

ترلان

سلام مهسا جون اولین باره میام اینجا از شکل این غذاهه که خوشم اومد.در اولین فرصت لینکت می کنم [گل]

شاپرک

سلام مهسا جون چه مطالب عالی اینجا دارین خیلی لذت بردم عزیزم با کمال میل لینکتون می کنم .[گل][گل]

سهیلا

مرسی از مطالب و ستورات بسیار خوشمزه و ایده آل مهسا جون می خواستم بدونم که کورن فلکس رو با چه مارک و با چه طعمی خوب می شه؟ در ضمن من خودم عاشق آشپزی هستم البته مثل تو هنرمند نیستم ولی چون مطالبت خیلی خوب بود لینکت کردم.

ساسالی

سلام عادت ندارم واسه کسی نظر بذارم ولی چون دستورژخت این غذا رو لازم داشتم وشما منو نجات دادی نظر گذاشتم ممنون

فریده

ممنون از دستور این غذا من کلا از مرغ سوخاری خوشم میاد مخصوصا اینجوریش. از چه نوع کورن فلکسی بخرم که شیرین نباشه؟

نکست باربی

طعم زرد و سفید این آرد سوخاری چه فرقی میکنن ؟

سوسن

سلام مهسا جون از اینکه با شما وسایت شما آشنا شدم خرسندم دوست خوبم من مادری 50 ساله هستم وبه گفته دامادها وفامیل دست پختم خوبه [خجالت] ولی خیلی دوست دارم یک همچین غذا های سریع و خوشمزه واشتها آوری هم درست کنم الان من همه موادی که گفتید را دارم فقط من یک کار کردم فیله مرغ را در پیاز و زعفران وآبلیمو کمی نمک خواباندم ومیخوام امشب درست کنم به روش شما نمیدونم باید بازم فیله را بپزم یا نه چون یک روز مواد بالا که گفتم خوابنده بودم .خواستم گفتگوی زنده صحبت کنم که اتصال پیدا نکردم .

سوسن

سلام مهسا جون از اینکه با شما وسایت شما آشنا شدم خرسندم دوست خوبم من مادری 50 ساله هستم وبه گفته دامادها وفامیل دست پختم خوبه [خجالت] ولی خیلی دوست دارم یک همچین غذا های سریع و خوشمزه واشتها آوری هم درست کنم الان من همه موادی که گفتید را دارم فقط من یک کار کردم فیله مرغ را در پیاز و زعفران وآبلیمو کمی نمک خواباندم ومیخوام امشب درست کنم به روش شما نمیدونم باید بازم فیله را بپزم یا نه چون یک روز مواد بالا که گفتم خوابنده بودم .خواستم گفتگوی زنده صحبت کنم که اتصال پیدا نکردم .

farzane

ba salam az lotfetun mamnun ke tajrobehatuno tu dastrese maha mizarid.vaghean mamnun.karetun harf nadare :*