خورش هویج

مواد لازم : توجه داشته باشد! ادویه های نام برده همگی برای بهنر شدن طعم خورش هستند و در رسپی اصلی به این صورت نیست

گوشت چرخ کرده : 300 گرم یا بیشتر

پیاز : 2 عدد

آرد : 2 قاشق غذاخوری

هویج : 6 عدد بزرگ

آلو بخارا : به دلخواه

آب زعفران : 1 لیوان

رب گوجه : 1 قاشق غذاخوری

شکر : 2 قاشق غذاخوری

فلفل چیلی خشک: 1 عدد

تخم کوبیده شده گشنیز : 1 قاشق غذاخوری

دارچین: 1 قاشق مربا خوری

فلفل سیاه : یک دوم ق م

نمک  و زردچوبه : به میزان لازم

لیمو تازه شیرازی: 4 عدد

در ابتدا گوشت چرخ کرده رو با یک عدد پیاز رنده شده خوب ورز میدیم و بعد آرد و نمک و

فلفل سیاه و پودر تخم گشنیز رو داخل گوشت میریزیم و ورز میدیم و گوشت رو

به اصطلاح قلقلی درست میکنیم و در تابه سرخ میکنیم و چیلی رو هم کنار گوشت

میندازیم تو روغن تا انتهای سرخ شدن گوشت

وقتی سرخ شد پیاز رو نواری باریک برش میدیم و در روغن میریزیم تا عسلی یشه و بعد

 زردچوبه میریزیم و هویج رو باررنده ریز رنده میکینم و داخل پیاز میریزیم و میزاریم کمی

سرخ بشه بعد شکر رو روش میریزیم و در قبلمه 5 دقیقه میزرایم تا هویج کاملا نرم بشه

بعد 5 دقیقه گوشت رو داخل هویج اضافه میکنیم و همنطور رب رو میریزیم و تفت میدیم و

نمک و فلفل و دارچیم میریزیم و آب زعفران رو اضافه میکنیم و اگر تمایل داشتید آلوی

خیس خورده رو هم اضافه میکنیم و میزاریم تا کاملا بپزه تقریبا 45 دقیقه زمان لازم داره

تا کاملا به روغن بیافته در انتها لیمو رو هم اضافه میکنیم و تست طعم میگیزیم و اگر

همه چی میزون بود از روی شعله برمیداریم

/ 10 نظر / 15 بازدید
کوثر

سلام مهسا خانوم هنرمند . وبلاگ خوشمزه و خوشگلی داری عزیزم . ولی عکس هاش به نظرم سنگین میآد . ممنونم که منو لینک کردی . حتما لینکت میکنم .

baroon

واااااااااا.،چه فعالی دختر؟؟؟چه تند ،تند آپ میکنی[پلک] مرسی از دستور خوبت..مطمئنم که خوشمزه س؟؟؟؟[ماچ]

گپم پی تونه

سلام بسیار خوشمزه وجالب ولی من معده ام با غذای خورشی جور در نمیاد ...بیشتر گریل شده میخورم خیلی خوشمزه باید باشه [قلب]

طاهره

سلام عزیزم ممنون از آموزش خوبت [قلب]

مریم

مهسا جون وبلاگ خیلی جالب و خوشمزه ای داری خوشحالم که تونستم باهات تبادل لینک کنم و غذاهای جدید یادبگیرم موفق باشی خانمی

الی گولو

همشو تنها خوردییییی؟ خوشمزه بودددد؟ من خیلی این خورشتو دوست دارم[لبخند]

شادی

من دیرور این غذا رو پختم ، با اینکه تازه چند روزه دارم آشپزی میکنم اما خیلی خوب دراومده بود خودم دوسش داشتم ، ممنون از آموزشت

ساناز

عزیزم تفاوتش با مال تبریزی ها اینه که ما هویج رو خورد میکنیم نه رنده...یعنی تیکه ها کاملا مشخصن.درواقع مدل ژولین خورد میکنیم و آلو هم می ریزیم که خیلی خوشمزه میشه.با گوشت تیکه ای یا مرغ

ساناز

سلام عزیزم ببخشید فکر کنم ناراحت شدی...راستش من اصلا رسپی رو نخوندم و از روی ظاهرش تفاوت هاش رو گفتم...البته مال ما هم کاملا باآلو و پیاز داغ کم لعابدار میشه.به هر حال قطعا تجربه یه خانوم خونه با کسی که حرفه اش اینه کاملا تفاوت داره.من شخصا عاشق رسپی های سایتت هستم و بابت نکاتی که دلسوزانه می نویسی واقعا ممنونم.

آنی

عزیزم فلفل چیلی چیه؟ میشه شکر و حذف کرد ولی لیمو رو داشته باشیم؟ مرسی از آموزشت خانومی[ماچ]