گوجه فرنگی شکم پر

مواد لازم :

گوجه فرنگی 6 عدد

برد کرامب تازه : تکه های نان تست یا خمیر باگت به صورت رنده شده : یک لیوان

پیاز : یک عدد

جعفری خرد شده : سه چهارم لیوان

کره : به میزان لازم

آویشن : یک قاشق چای خوری

نمک و فلفل : به میزان لازم

پنیر موتزارلا : یک فنجان

در ابتدا قسمت سر گوجه را ببرید و با قاشق داخل گوجه رو خالی کنید

پیاز رو نگینی حرد کنید و با کره سرخ کنید تا عسلی رنگ بشه

محتویات داخل گوجه رو با چنگال له کنید این کار رو با گوشت کوب برقی انجام ندید چون خیلی آبکی میشیه و دیگه به درد کار ما نمیخوره

در یک کاسه برد کرامب و جعفری نمک و فلفل و آویشن و محتویات گوجه که خالی کردید مخلوط کنید و داخل پیاز بریزید و یک تفت بدید و شعله رو خاموش کنید تا کمی سرد بشه

بعد پنیر رو با میکسمون مخلوط میکنیم و داخل گوجه میریزیم و روی سرگوجه رو کمی آویشن و کمی پنیر میریزیم و به مدت نیم ساعت داخل فر با دمای 180 درجه سانتی گراد قرار میدیم

نوش جان

/ 3 نظر / 64 بازدید
محبوبه

سلام ببخشید پنیر موتزارلا چه پنیریه و از کجا باید تهیش کرد؟

پریا

مثل همیشه عالی و درجه یک بود[قلب] مرسی[قلب]

eli

سلام من سولاردوم دارم میخواستم بدونم دمای 180 درجه سانتی گراد توی سولاردوم چه جوری میشه؟ متشکرم