کباب بوقلمون

 

مواد لازم:

سینه بوقلمون قسمت بالای فیله

پیاز

زعفران دم کرده

نمک فلفل سیاه و فلفل قرمز

روغن زیتون طعم دار با طعم فلفل و سیر

سس کره :

کره: 50 گرم

آب لیمو: یک قاشق غذاخوری

زعفران دم کرده : یک قاشق سوپ خوری

نمک و فلفل سقید یا سیاه

گوجه فرنگی

 

در ابتدا سینه مرغ رو آجری برش میدیم و به مدت 5 ساعت در مواد زعفران پیاز ژولین شده و نمک و فلفل و روغن زیتون میخوابونیم

بعد به سیخ میکشیم توجه داشته باشید برای اینکه کار حرفه ای تر از آب دربیاد تکه ها باید مستطیلی برش بخوره و اونها رو فشرده و کنار هم به سیخ بکشید یعنی بین گوشت نباید فضای خالی وجود داشته باشه تا بعد از اینکه از سیخ خالی میکنیم تکه ها به هم چسبیده باشه

گوجه ها رو هم به سیخ میکشیم

سس کره رو درست میکینیم

کره رو با حرارت کم آب میکنیم بعد آب لیمو و زعفران و نمک و فلفل اضافه میکنیم

سیخ ها رو روی کباب پز قرار داده وقتی یک طرف رنگش تغییر کرد برمیگردونیم تا طرف دیگه هم رنگش عوض بشه توجه داشته باشید که باید حرارت خیلی کم باشه زمان کباب کردن بوقلمون بیشتر از جوجه کباب هست به خاطر اینکه رو شعله کم باید بپزه

سیخ ها رو جابجا کنید پشت و رو کنید تا همه یکنواخت کباب بشه در این حین گوجه رو هم کباب کنید

شعله کباب پز رو میتونید کم کم زیاد کنید فقط توجه داشته باشید که روی کباب نسوزه

در انتها که رنگ بوقلمون عوض شد و به کباب دست زدید و رنگ قرمز داخل کباب از بین رفته بود با قلمو سس کره روی کبابها بکشید مواظب شعله کشیدن آتش باشید

سریع کباب رو برمیگردونیم و اون طرفش رو هم با سس میزنیم و بعد از 3 دقیقه از وروی آتش برمیداریم

سیخ را روی ظرف گذاشته و روش رو یک تکه نان بزارید و سیخ رو بکشید بیرون و بقیه سس کره رو روش بریزید

نوش جان!

 

/ 10 نظر / 1082 بازدید
زهرا

این غذا خیلی حرفه ای طبخ شده[سوال] نکنه شما شف هستین؟[متفکر]

طاهره

وااااااااااای خدایا عجب کبابی دهانم آب افتاد خیلی خیلی عالیه نوش جونتون گلک

هانیه

فوق العاده ست مهسا جون...جدی می گم...خیلی عالیه.......فقط ژولین یعنی چی؟

مریم ه

با سلام استاد کباب ![چشمک] میشود در تابه پخت ؟؟؟؟؟[خجالت]

محمد

vayyy ajab kababiiiiiii az un kababae khsomazast ! albate man kababe booghalamoon tahala nakhordam amma fekoonam bayad kheili khoob bashe dastetoon dard nakone kheili zahmat keshidin :)

اتنا

سلام شف مهسا میشه پیاز هم تو مواد مارینادش زد؟

گپم پی تونه

سلام گلم ...استاد قبلا درست کردم بوی خامی می داد چه جور بگم بوی بوقلمون گوشتش البته ...وکلا زده شدم ...این فرق داره ممنونم

ماشالله

سلام دختر خاله / میخاستم بگم چرا تو تلوزیون آموزش نمیدی کلاسش بیشتره/راستی عکس بعضی از غذاهات باز نمیشه /با تشکراز چمستان

رضائی

سلام ..... نوشته اید کباب بوقلمون ولی در خط اول طرز تهیه نوشته اید سینه ( مرغ ) مگه بوقلمون نیست این غذا !!!!!!!!

وحید

با تشکر از شما بسیار عالی بود وفقط توضیح ها کم بود البته برای افراد تازه کار