نان سیر

مواد لازم : 

آرد نول : 400 گرم یا دو پیمانه

پودر خمیر ترش (مایع خمیر): یک قاشق مرباخوری

آب گرم : یک چهارم پیمانه

شکر : یک دوم قاشق مرباخوری

نمک : یک قاشق چای خوری

روغن زیتون : یک چهارم پیمانه

مواد داخل نان :

سیر : 4 حبه

جعفری : دو قاشق غذاخوری

کره : 50 گرم

پیاز : یک عدد کوچک

ابتدا جعفری و پیاز و سیر رو داخل میکسر ریخته و کاملا پوره ش کنید و بعد با کره نرم مخلوط کنید

پودر خمیر ترش رو با آب گرم و شکر مخلوط میکنیم و میزاریم ده دقیقه بمونه در این حین آرد و نمک رو باهم الک میکنیم و در کاسه میریزیم بعد روغن زیتون رو اضافه کرده و با دست مخلوط میکنیم و روش خمیر مایع رو میریزیم ...بعد با دست ورز میدیم حدودا 5 تا ده دقیقه باید ورز بدید اگه خیلی خمیر به دستتون چسبید یه قاشق آرد بهش اضافه کنید و ورز بدید دقت کنید که خمیر نه زیاد باید سفت باشه نه خیلی شل

بعد ورز دادن باید به این شکل تبدیل بشه گردش کنید و روش یه پارچه بکشید و بزارید جای گرم تا  یک ساعت استراحت کنه و حجمش دو برابر بشه

بعد از یک ساعت خمیرتون باید به این شکل دربیاد

بعد اون رو به دو قسمت تقسیم کنید گردش کنید و هر قسمت رو جدا وردنه بزنید...البته اول کار یک قسمت رو کامل تموم کنید بعد برید سراغ بعدی

بعد به یک مستطیل تبدیلش کنید که قطرش نیم سانته و دورش رو با کاتر ببرید تا راحتتر وردنه بخوره و به این روش شکل مستطیل دربیاریدش

بعد مخلوط جعفری و سیر و کره رو با فرچه روش بمالید تا تمام سطح خمیر به این مواد آغشته بشه

بعد خمیر رو از طول لوله کنید خیلی با ظرافت و احتیاط این کار رو انجام بدید

بعد ازینکه رول کردید دستتون رو روی خمیر رول شده بزارید و اونو به عقب و جلو هول بدید تا قد خمیر بلندتر بشه و انسجامش بیشتر بشه

بعد ازین کار خمیر رول شده رو بین پارچه بزارید و بزارید 20 دقیقه استراحت کنه

بعد اینکه استراحت کرد مثل تصویر پایین دو سر خمیر رو به هم بچسبونید و یکی در میون لابلای هم قرار بدید سعی کنید فاصله بافت ها زیاد باز نباشه هرچی بتونید بافت رو ظریفتر و فشرده تر انجام بدید کارتون قشنگتتر میشه

بعد دوطرف خمیر رو بهم بچسبونید اگر نچسبید یه مقدار خیسش کنید و بعد داخل یک قالب تفلون بزارید 

بعد روش رو مقداری از اون کره و سیر و جعفری که اضافه اومده رو میمالیم و تو فر یا سولاردوم به مدت نیم ساعت در دمای 180 درجه سانتی گراد قرار میدیم و 5 دقیقه اخر از فر درمیاریم و روش رو مقداری روغن زیتون میمالیم و دوباره تو فر میزاریم

 

اینم از داخل نون

/ 10 نظر / 177 بازدید
الی

سلام عزیزم میشه رو نون سیر زرده تخم مرغ زد تا بیشتر طلایی بشه یا بد میشه؟

پوریا

دوست من سلام. وبلاگ قشنگتا دوست داشتم. پوریا هستم با وبلاگ کابینت آشپزخانه. ممنون میشم اگه منت بذاری و یه سری هم به وبلاگ من بزنی و لطفا با نام – کابینت آشپزخانه -به من لینک بدی.ممنونم. پیروز باشی

پوریا

دوست من سلام. وبلاگ قشنگتا دوست داشتم. واقعا خوش سلیقه ای . پوریا هستم با وبلاگ کابینت آشپزخانه. ممنون میشم اگه منت بذاری و یه سری هم به وبلاگ من بزنی و لطفا اگه میشه با نام ₰₰₰ کابینت آشپزخانه ₰₰₰ تبادل لینک کنیم. ممنون از بزرگواریتون. پیروز باشی

negin

به به نوش جون. عاشق نون سیرم........ شاد باشی عالی شده. عزیزم آپم و منتظر نظرت

تارا

سلام عجب نون عالی و اشتهابرانگیزی شده در اولین فرصت باید دست به کار بشم

مریم

سلام عزیزم یه سوالی داشتم می خواستم بدانم این عکسهای زیباو اشتها برانگیز را با دوربین حرفه ای گرفته اید یا دوربین کامپکت؟

بانو

سلام ممنون وبلاگ بسیار مفید و عالی داری

مونا سادات

سلام خانمی,من این نون رو با دستور شما درستیدم,خوشمزه و خوب بود فقط سوال داشتم که مواد داخل نان بی نمک بود,میشه نمک و پنیر پیتزا هم اضافه کرد؟

یونا

سلام من دستورات رو مو به مو اجرا کردم اما نان خیلی پف نکرد و کمی خمیری شد

لیلا بانو

خیلی کارهاتون عالیه واقعا استفاده کردم تو فیس بوک بهتون می پیوندم