پیتزا قارچ و گوشت

 

مواد لازم: برای 4 عدد پیتزا

جهت خمیر :

آرد نول گندم : 2 و 1/4 پیمانه

روغن زیتون : یک چهارم پیمانه

مایه خمیر : یک قاشق چلی خوری

نمک : یک قاشق چای خوری

آب یخ : یک لیوان

آرد ذرت : یک فنجان

 

 

گوشت چرخ کرده : 400 گرم

قارچ : 500 گرم

پنیر موتزارلا -پیتزا : به میزان لازم

پنیر پارمسان : به میزان لازم

پیاز : یک عدد رنده شده

فلفل دلمه ای : دو عدد

روغن زیتون

پودر آویشن : به میزان لازم

سس گوجه فرنگی: 4 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل : به میزان لازم

 

در ابتدا خمیر رو درست میکنیم ...آرد رو با مایه خمیر و نمک مخلوط میکنیم بعد روغن زیتون رو اضافه میکنیم و ورز میدیم تا آرد با روغن بچسبه بعد آب رو کم کم به طوری که دستمون خیس بشه به آرد اضافه میکنیم توجه کنید که اصلا آب رو به سرعت اضافه نکنید با نوک انگشتانتون خمیر رو به اطراف هل بدید و آب روروی دستتون بریزید تا روی خمیر بیاد و ورز بدید در انتها که خمیر شکل گرفت ورز میدیم روش رو یه پارچه نمدار میندازیم و یک ساعت در جای گرم میزاریم تا استراحت کنه

در این حین مواد پیتزا رو آماده میکنیم

پیاز رو با گوشت ورز میدیم و داخل تابه تفت میدیم تا آب گوشت کشیده بشه بعد نمک و فلفل میزنیم و از روی شعله برمیداریم قارج رو اسلایس کرده و تایسینگ میکنیم توضیح تایسینگ رو در طرز تهیه سوپ کاهو نوشتم اگر تایسینگ نتونستید با شعله زیاد سرخ کنید تا آبش کمی کشیده بشه

فلفل دلمه ای رو نگینی ریز خرد کنید

وقتی یک ساعت گذشت خمیر رو دورباره ورز میدیم و اونو به شکل لوله فرم میدیم و به 4 شانه تقسیم میکنیم و هر شانه رو گرد میکنیم و با وردنه به شکل دایره باز میکنیم تا به قطر 2 تا 3 میلیمیتر برسه

در کف سینی مخصوص روغن زیتون میرزیم و با فرچه پخش میکنیم و بعد روش رو آرد ذرت میریزیم خمیر رو روش قرار میدیم و قارچ و گوشت رو با هم مخلوط میکنیم

روی خمیر یک قاشق سس گوجه فرنگی میریزیم و روی سطح خمیر پخش میکنیم بعد یک لایه پنیر پیتزا میریزیم و بعد مواد قارچ و گوشت رو میریزیم تا یک لایه روی خمیر رو بپوشونه بعد فلفل دلمه ای رو میریزیم و روش پودر آویشن میزنیم و دوباره روش پنیر پیتزا میریزیم تا همه سطح مواد رو پوشش بده کمی فلفل دلمه ای میریزیم روی پنیر و کمی آویشن میزنیم و روش کمی پنیر پارمسان پخش میکنیم

پیتزا رو با حرارت 180 درجه سانتی گراد به مدت نیم ساعت در طبقه دوم فر قرار میدیم

در تصویر زیر ضخامت خمیر رو مشاهده میکنید هرچه ضخامت خمیر پیتزا کمتر باشه خوشمزه تر میشه اینو همیشه یادتون باشه! به بعضی از فست فودی های محترمم که خیلی هاشون زنجیره ای هم هستند و معروف شدند و یک متر خمیر زیر پیتزاشونه هم پیشنهاد میکنم یه مقدار این قضیه رو رعایت کنن!

/ 21 نظر / 106 بازدید
نمایش نظرات قبلی
محمد

salam khaste nabashid vay ajab pitzaei man ke mimiram barashhhhhhh manam pitzaham khoobe faghat to khamiresh moshkel daram ke hamash kheili khoshk mishe yebar hala ba dastoore shoda dorost mikonam vay vaghenan alie aliiiiiiiiiiiii delam khast manam un nokteiam ke darbare khamir goftin kamelan doroste man bade salha pitza khori dar mashhad belakhare behtarin pitza foorooshie mashhado yaftam ke vaghean karesh khoobe va khamiresham khob nazoke va khoobe ye pitza foroshie maroofam hast inja ke 4 5 ta shobe dare be ghole shoma 1 metram khamir dare zire khamiresham khis mishe amma hamishe shoolooghe man mondam chera mardom bazam miran unja !!!! taghriban pitzae khoshmaze 70 darsadesh be khamire khoobeshe aha rasti shoma kelasae ashpazio koja raftin? age manam bekham ashpazio be soorate herfei edame bedam bayad koja beram ?

گپم پی تونه

واااای با دیدن این پیتزا رژیممو باید بشکنم ...[گریه] خیلی خوشمزه ااااااااااااااس خانم گل ممنونم

مادر دوقلوهای ناهمسن

سلام بچه های من عاشق پیتزان ولی من خمیرش رو آماده می خریدم ایشالله ایندفعه خودم درست می کنم مرسی [قلب][ماچ]

مریم

به به داد میزنه میگع بیا منو بخوررررر

یاشار

یا ابوالفضل اینو نباید خورد باید فقط نگاهش کرد و ذوب شد

دستتون درد نکنه بابت دستور پخت. این صفحه وبلاگ رو هم اگه سبک‌تر کنید که راحت باز بشه دیگه بهتر...

فائــــــــــــزه

وااااااااااااایی دلم ضعف رفت :)))) خانومی وبلاگت عالیه غذاهاتم معلومه خوشمزه هست[نیشخند][خوشمزه]

نگين

چقدر همه چي اينجا عاليه... هر كدومشو كه باز مي كنم دلم مي خواد همشو ياد بگيرم... واقعاً مرسي كه تجربه ها تو در اختيار همه مي ذاري

نگين

چقدر همه چي اينجا عاليه... هر كدومشو كه باز مي كنم دلم مي خواد همشو ياد بگيرم... واقعاً مرسي كه تجربه ها تو در اختيار همه مي ذاري

مریم

چرا عکس ها دیگه نیستند؟؟؟؟