تپانیاکی

مواد لازم: 2 نفر

گوشت ران گوسفند یا گوساله: 400 گرم

سویا سس لایت : یک فنجان

سرکه بالزامیک : یک قاشق سوپ خوری

نمک دریایی

زنجبیل تازه 

جوانه ماش : به میزان دلخواه

هویج رنده شده : یک عدد

پیاز ژولین خرد شده : 1 عدد

فلفل چیلی : یک عدد

روغن کنجد یا زیتون : به میزان لازم

برنج شسته و خیسانده : 2 پیمانه

سیر : یک بته متوسط

 

در ابتدا گوشت رو مکعبی خرد میکنیم به ابعاد دو در دو سانت

بعد زنجبیل رو ژولین خرد میکنیم

در یک کاسه گوشت رو میریزیم و بعد سویا سس و سرکه بالزامیک و نمک و زنجبیل رو اضافه میکنیم و کاملا با هم مخلوط میکنیم

بعد روش رو سلفون میکشیم و در به مدت 3 الی 4 ساعت در یخچال قرار میدیم تا مزه دار بشه

توجه داشته باشید که در این حین باید برنج رو هم بپزید و دم بزارید

سیر رو هم برش میدیم یا از طول یا از عرض و با روغن داغ سرخ میکنیم تا به صورت چیپسی بشه فقط حواستون باشه نسوزه

جوانه ماش رو میشوریم و میزاریم آبش بره و در یک تابه ووک یا یک تابه گریل مقداری کمی روغن میریزیم ابتدا هویج و پیاز رو به مدت 3 دقیقه با شعله زیاد تفت میدیم و بعد جوانه ماش رو میریزیم کل زمان تفت دادن باید 5 الی 8 دقیقه باشه ...من مواد رو در ووک تفت دادم

بعد سبزیجات رو خالی میکنیم مقداری روغن میریزیم و گوشت رو از سس خوابانده جدا میکنیم و باشعله زیاد به مدت ده دقیقه گوشت رو تفت میدیم در این حین چیلی رو شکاف میدیم و تخمش رو خالی میکنیم ژولین خرد میکنیم و داخل گوشت میریزیم توجه داشته باشید که در این نوع تفت دادن ما دائما در حال تکان دادن تابه هستیم و مواد رو با ملاقه زیر و رو میکنیم تا نسوزه اگر براتون امکان این کار وجود نداره با شعله متوسط گوشت رو تفت بدید

ببخشید این مرحله عکس نداره

اگر تمایل داشتید سس خوابانده رو داخل یک سس پن بریزید و کمی بجوشونید و ازش به عنوان سس غذاتون استفاده کنید

اگر سبزیجات سرد شده بود اون رو درگوشه از ووک قرار بدید تا گرم بشه و در یک بشقاب برنج پخته رو در یک کاسه که به عنوان قالب ازش استفاده میکنیم میریزیم کف کاسه رو حتما چرب کنید و برج رو فشار بدید تا به خوبی شکل بگیره و روی بشقاب برمیگردونیم

گوشت رو با چیپس سیر مخلوط میکنیم 

در کنارش ابتدا سبزیجات رو میریزیم و روش مخلوط گوشت رو میریزیم

نوش جان

/ 6 نظر / 157 بازدید
azina

سلام دوست خوبم . خوشحالم که وبلاگ شمارو پیدا کردم. چون از غذاهاتون مشخصه که واقعا هنرمند هستید . حتی همین غذای ژاپنی هم خیلی توجه منو جلب کرد . امیدوارم همینطور به فعایتتون ادامه بدید. موفق باشید

پریا

[قلب]

موج اف

سلام مهسای عزیز طبق معمول غذاهای خوشمزه و فوق العاده شما اکثر سعی می کنم درست کنم. [گل]ممنون عزیزم موفق و شاد و سلامت باشی عزیزم [بغل]

*-*مريم*-*

عزيزم، گوشت با ده دقيقه تفت دادن مي پزه؟

*-*مريم*-*

آها مرسي عزيزم

الهام

یه پیشنهاد.دوست خوبم اگه مطالبو دسته بندی کنی.سرچ کردن راحت تر می شه.ممنون.[قلب]