مرغ کریسپی دو

مواد  لازم :

فیله مرغ  مزه دار شده ترجیحا سینه : به تعداد نفرات معمولا برای هر نفر 4 تکه در نظر گرفته میشه

...................................................................

مواد لازم جهت مزه دار کردن مرغ : پیاز خرد شده یک عدد

سیر کوبیده : یک حبه

سویا سس لایت : 4 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

..................................................................

پودر خمیر بنیه اسپایسی: 3 قاشق غذاخوری

آب : نصف لیوان

آرد سوخاری برد کرامب (آرد دانه درشت) : به میزان لازم

روغن سرخ کردنی : به میزان لازم

 

در ابتدا مرغ را میکوبیم تا کمی بافتش له بشه بعد داخل پیاز و سیر و سویا سس و نمک

و فلفل مزه دار میکنیم و به مدت 4 ساعت داخل یخچال میزاریم تا مزه دار بشه

در ابتدا آرد بنیه رو با نصف لیوان آب مخلوط کرده و با همزن دستی خوب میزنیم و بعد

فیله ها رو داخل خمیر میریزیم و برد کرامب رو داخل یک بشقاب میریزیم و روغن رو داخل

یک ظرف گود ریخته میزاریم تا گرم بشه بعد فیله های آغشته به خمیر بنیه رو داخل برد

کرامب میغلطونیم و داخل روغن داغ با شعله زیمر سرخ میکنیم

بعد داخل دستمال روغنگیر گذاشته و بعد سرو میکنیم

 

 

 

/ 12 نظر / 151 بازدید
نمایش نظرات قبلی
شاپرک

هووووووووووم چه مرغی شده باید خیلی خوشمزه باشه برم و برگردم سوال و جواب ها را بخونم [ماچ][ماچ]

خانجون

وااااااااي اين خوردنيه[دست][دست]

maryam

کامنتم را پاک کردید؟ [لبخند] بهرحال، ندانستن عیب نیست.[لبخند]

خاطره

سلام مهسا جونم عالی بود مرسی عزیزم[قلب]

elham غذای متفاوت

این برد کرامبزا عجب چیزای خوبین ! من تایلندیش رو استفاده میکنم عالی میشه! نوش جونت عزیزکم! معلومه خوشمزه شده ها![عینک]

سپیده

این دقیقا همون چیزیه که دنبالش بودم عالییییییییییییه یه سوال اینکه این برد کرامب و پودر بنیه رو از کجا بگیرم ؟ و یه ژیشنهاد : اگر آموزشاتون مرحله به مرحله با عکس هم باشه وبلاگتون از اینی که هست هم بهتر میشه مرسی ف خیلی وبلاگ خوبی دارید

sahar

khamir ra az koja tahye konm

دکتر ژیلا

سلام مهسا جون. واقعا دستت درد نکنه عزیزم من چند بار مرغ کریپسی یک رو با دستورت درست کردم هرکس خورده عاشقش شده. برد کرامب چیه و از کجا باید تهیه ش کرد؟ پودر بنیه رو از کجا تهیه کنم؟ و اینکه می شه به جای پودر بنیه خودم خمیر بنیه رو درست کنم؟ با سپاس فراوان

دکتر ژیلا

عزیزم می شه رمز این سیب زمینی های سرخ کرده که انقدر خوشگل و طلایی درست کردی رو بگی؟ آخه سیب زمینی سرخ کردن هم کلی قلق داره.. هم طلایی بشه هم مغز پخت و پوک هم نشه! ممنون از لطفت.

بانو

مرسی خانمی اما کرمون از این چیزا خارجی گیر نمیاد که:ی [نیشخند][نیشخند]