کبه سیب زمینی

 

مواد لازم :

سیب زمینی : 2 عدد بزرگ

شیر : یک فنجان

خامه : نصف فنجان

نمک و فلفل

عدس : یک لیوان

پیاز بزرگ : یک عدد

ادویه بهارات : یک قاشق مربا خوری

دارچین : یک قاشق مرباخوری

رب گوجه : یک قاشق غذاخوری

پودر زعفران : نصف قاشق غذاخوری

پرک بادام خیسانده : به میزان دلخواه

زرشک یا کشمش بر حسب نوع ذائقه: به میزان دلخواه

کره : صد گرم

پودر سوخاری : به میزان لازم

در ابتدا عدس رو میشوریم و میزاریم بپزه  سیب زمینی رو خرد میکنیم و در آ جوش میریزیم تا بپزه پیاز رو نگینی ریز خرد میکنیم و در تابه تفت میدبم تا طلایی بشه بعد ادویه و رب رو اضافه کرده و آ عدس رو میگیریم و به پیاز اضافه میکنیم زعفران رو هم میریزیم پرک بادام و کشمش و زرشک رو هم اضافه میکنیم تا زمانیکه آب عدس کشیده شد شعله را خاموش میمنیم

سیب زمینی رو آبکش میکنیم و در یک کاسه اون رو له میکنیم شیر و خامه و نمک و فلفل اضافه کرده و له میکنیم در کف قالب مستطیل شکل کره میمالیم و روش پودر سوخاری میپاشیم و دور قالب میچرخونیم تا همه جای قالب آردی بشه

یک لایه پوره میریزیم و سطحش رو صاف میکنیم و مواد عدس رو روش میریزیم و لایه بعدی پوره رو میریزیم و روش رو کاملا صاف میکنیم کمی کره آبکرده روش میریزیم و مقداری آرد سوحخاری روش میریزیم و به مدت 45 دقیقه در فر با دمای 185 درجه سانتی گراد قرار میدیم

/ 4 نظر / 146 بازدید
علی

ایستگاه شکمو برم جالب بود[خوشمزه][خوشمزه]

علی

ایستگاه شکمو برم جالب بود[خوشمزه][خوشمزه]

محمد

سلام تاحالا نخوردم اما باید عالی باشه دستتون درد نکنه

نیایش

ای جانم چه راحت و زیبا.![قلب][گل]