کباب دیگی مازندران

 

 

 

 

 

کباب دیگی مازندران

 گوشت ران گوسفند : ۱ کیلو

پیاز : ۱عدد

سیر :۶ حبه

گوجه فرنگی: ۲ عدد

رب گوجه فرنگی : ۲ قاشق غذا خوری

رب نارنج : ۱ قاشق غذاخوری

آلو بخارا : ۵ عدد

آلوچه برغانی : ۸ عدد

آلو قرمز یا گوجه سبز محلی : ۸ عدد

نمک و فلفل : به میزان لازم

ابتدا گوشت را به قطعات بزرگ تقسیم کرده سپس وسط هر تکه را 

یک شکاف کوچک  ایجاد کرده  وهر یک حبه سیر را داخل این

شکافها می کنیم .در قابلمه روغن ریخته و پیاز را به قطعات ریز 

تبدیل کرده و کمی تفت می دهیم سپس گوشت را اضافه کرده و کمی

روی آن طلایی شود سرخ می کنیم سپس گوجه فرنگی خرد شده را

اضافه کرده و کمی تفت می دهیم و بعد داخل  گوشت سیر باقی مانده

 و آب میریزیم ( میزان آب باید به حدی باشد که ته روی گوشت را

 بگیرد) در ظرف را گذاشته تا کاملا بپزد بعد از گذشت نیم ساعت 

آلو بخارا آلو برغانی  و گوجه سبز را اضافه می کنیم و به مدت 

چند ساعت در ظرف را گذاشته تا کاملا بپزد بعد از پخت رب گوجه

فرنگی  را سرخ کرده به همراه رب نارنج ونمک و فلفل به خورش 

اضافه می کنیم سپس شعله را کم کرده و می گذاریم تا روغن

 بیاندازد .غذا حاضر است!

نوش جان!

 

 

/ 18 نظر / 22 بازدید
نمایش نظرات قبلی
علی(پرشيا)

چه غريب ماندي اي دل نه غمي نه غمگساري نــه بــه انـتـظـــار يــاري ، نــه ز يـــار انـتــظــاري غــم اگــر بــه کــوه گـويــم بــگـريــزد و بــريــزد کــه دگــر بــديـن گــرانـي نـتـوان کشيــد بــاري سحرم کشيده خنجر که چرا شبت نکشته‌ست تــو بـکــش که تا نيفـتـد دگـرم بـه شـب گـذاري نه چنان شکسـت پشتـم که دوبـاره سـر بـرآرم منـم آن درخـت پيـري که نـداشـت بـرگ و بـاري

قاسم

ديگه سر نمی زنی؟ اينم خوشزه بود. مرسی.

mina

سلام عزيزم وبلاگ خوبی داری و جای پيشرفت وجود داره ممنون راستی عکس دير ميان مرسی بای