شله زرد

مواد لازم

برنج گرد یا نیمه :4 پیمانه

شکر : 8 پیمانه

گلاب : 4 لیوان

زعفران دم کرده : یک لیوان

خلال بادام خیس خورده : یک پیمانه

کره : 4 عدد 100 گرمی

روغن مایع : نصف لیوان

دارچین

خلال بادام و پسته

در ابتدا برنج رو از شب قبل خیس میکنیم

در یک قابلمه بزرگ آب را به جوش میاریم و برنج رو داخلش میریزیم

شعله رو کم میکنیم تا برنج کاملا باز بشه در این حین کاملا هم میزنیم آنقدر هم میزنیم و حرارت میدیم تا کاملا دانه های برنج باز بشه

بعد شکر رو اضافه میکنیم و میزاریم تا با شکر بپزره تست طعم میگیریم و اگر شکر اندازه بود بادام رو اضافه میکنیم ( تقریبا باید نیم ساعت با شکر بپزه)

بعد زعفران رو اضافه میکنیم و درب قابلمه رو میزایریم

و بر میداریم و هم میزنیم تا ته نگیره بعد کره رو روغن رو اضافه میکنیم بعد 20 دقیقه

گلاب رو میریزیم و هم میزنیم تا جا بیافته

بعد از روی شعله برمیداریم و با خلال بادام و پسته تزئین میکنیم

/ 11 نظر / 22 بازدید
نمایش نظرات قبلی
دانشجو

سلام مهسا جان.ممنونم که بهم سر زدی.خوشحال شدم.من هم امیدوارم دوستای خوب برای هم باشیم .از اینکه تقریبا هم رشته هستیم خیلی زیاد خوشحال شدم.موفق و سلامت باشی

اکرم

مهسا جون دست شما وشاگرداتون درد نکنه

محمد

salam ghiafash khoobe va jazabe amma man ziad shole zard doost nadaram bazam dastetoon dard nakone va daste bachehae kelasam dard nakone :D

مریم ه

سلام خسته نباشی!!!یه سوال؟؟؟ رازیانه ومیخک بیشتر در کجا مصرف کنیم بهتره ؟؟؟[ماچ]

گپم پی تونه

اخ جوون چه خوشمزه اس ...واقعا دست گلتون درد نکنه

مادر دوقلوهای ناهمسن

این یکی و دیگه همه دست پخت من و دوس دارن [عینک][مغرور]

پینار

سلام دستتون درد نكنه كاراتون خيلي عاليه من براي اربعين شله زرد پختم ولي كره شو خيلي كمتر از اين اندازه ريختم علت كره زياد ريختن شما چيه؟؟؟ ممنون از زحمتاتون

م

دختر خاله سلام نذری هم بیرون میدی/ شوخی کردم موفق باشی

دريا

سلام لطفا بگيد چه قدر آب بايد بريزيم