پیده ترکی

برای 2 نفر

 

مواد لازم برای خمیر : 

آرد : یک پیمانه

شیر گرم: یک چهارم پیمانه

نمک : یک دوم قاشق چای خوری

شکر : یک دوم قاشق چای خوری

تخم مرغ : یک عدد کوچک

مایه خمیر : سه چهارم قاشق غذاخوری

روغن مایع : یک قاشق غذاخوری

 

مواد لازم برای داخل خمیر : 

گوشت چرخ کرده : 300 گرم

جعفری خرد شده : یک لیوان

پیاز نگینی خرد شده: یک عدد

گوجه فرنگی خرد شده : دو عدد

فلفل نگینی خرد شده : یک عدد

آب لیمو : دو قاشق غذاخوری

پنیر فتا یا پنیر پروسس کیبی : به میزان دلخواه

پنیر موتزارلا : یک دوم فنجان

نمک و فلفل سیاه

روغن مایع

زرده : تخم مرغ

 

در ابتدا مایه خمیر و نمک و شکر و روغن و شیر و تخم مرغ رو با هم مخلوط میکنیم و وقتی کاملا هم زدید آرد رو اضافه کنید و کاملا خمیر رو ورز بدید و داخل یک کاسه قرار داده روش رو دستمال نمدار پارچه ای بزراید و بزارید یه جای گرم  نیم ساعت تا یک ساعت استراحت کنه

 

در این فاصله مایع داخلش رو درست میکنیم در ابتدا داخل تابه روغن ریخته و گرم میکنیم پیاز رو اضافه میکنیم وقتی پیاز سبک شد گوشت رو اضافه میکنیم هم میزنیم تا گوشت از هم باز بشه وقتی رنگ گوشت عوض شد گوجه فرنگی و فلفل و جعفری رو اضافه میکنیم صبر میکنیم آب گوجه از بین بره و بعد نمک و فلفل و آب لیمو میزنیم و از روی حرارت برمیداریم 

 

در کف سینی مخصوص فر کمی آرد میپاشیم و خمیر رو که پف کرده و به اصطلاح ور اومده رو روی سینی فر با وردنه باز میکنیم به شکل یه بیضی بعد روی خمیر پنیر موتزارلا رو میریزیم و روش مواد گوشت رو پخش میکنیم دقت داشته باشید که تا لبه خمیر مواد باید پخش بشه بعد روی مواد گوشت پنیر فتا که ریز خرد کردیم رو پخش میکنیم و لبه های خمیر رو بر میگردونیم روی موادمون تا به شکل یه قایق بشه همونقدر برگرونید که تو تصویر آماده شده پیده من میبینید به اندازه دو سانت و لبه های خمیر رو با انگشتاتون به داخل فشار بدید تا موقع پخت که خمیر پف میکنه خمیرتون رو هوا باینسته

دقت داشته باشید که زیر خمیری که برگردوندید مواد گوشت باشه واگر نه هیچ طعمی موقع خوردن نداره

بعد ازین کار زرده تخم مرغ رو که هم زدیم با فرچه روی قسمتهایی که خمیر رو برگردوندیم میزنیم و روش برای زیبایی به طور دلخواه فلفل سیاه نیم کوب میپاشیم و داخل فر با حرارت 180 درجه سانتی گراد به مدت نیم ساعت قرار میدیم 

بعد ازینکه آماده شد این نون رو به صورت نواری برش بزنید و سرو کنید پیشنهاد میکنم با ماست سیر دار و یا سس سالسا میل کنید

نوش جان

/ 5 نظر / 172 بازدید
negin

سلام گلم چرا نظر پست بالا غیر فعاله؟؟؟ بهر حال همه کارهات عالی اند گلم خسته نباشی آپم

شقایق رهــــــا

مرسی مهسا جونم. من این غذا رو تو یه رستوران ترکی خوردم و خیلی دوست داشتمش. مرسی برا رسیپی خوشمزه!!

موج اف

سلام گلم ممنوع از مطالب مفیدت

طاهره

سلام عزیزم امیدوارم روزهای خوبی رو سپری کنی دستور غذایی عالی بود دستت دردنکنه خوشحال میشم بیای پیشم

طاهره

سلام میشه غیر از این پنیر از نوع دیگه ای استفاده کرد ممنون از مطالبتون