خوراک جوجه حیدرآبادی (هند)

مواد لازم

فیله ران جوجه یا سینه و ران جوجه: یک کیلو

پیاز : ۶ عدد بزرگ

زنجبیل تازه یا  زنجبیل خشک تازه پودر شده :  ١ عدد کوچک

سیر : ۴ حبه

بادام زمینی : ٣ قاشق غذاخوری

کنجد : یک قاشق غذاخوری

ماست پرچرب : ١ لیوان

ادویه گراماسالا : یک قاشق غذاخوری ( طرز تهیه این ادویه در آرشیو وبلاگ موجود میباشد)

شیر : ٢ قاشق غذاخوری

زردچوبه : ١ قاشق مرباخوری

نمک : به میزان لازم

چیلی تازه (فلفل قرمز تند): یک عدد

زعفران دم کرده : نصف فنجان

لیموی تازه یا آب لیمو: چند عدد

راز خوشمزگی این غذا در پیاز داغ این خوراک هست! پیاز داغ این غذا باید خوب درآورده

بشه

در ابتدا پیاز ها رو ژولین خرد میکنیم (نواری نازک) بعد روغن رو کمی داغ کرده و پیاز ها رو

در تابه ریخته تا سرخ بشه در ابتدای سرخ شدن باید مقداری نمک به پیاز اضافه کنیم تا

از سوختن پیاز جلوگیری کنه بعد ازینکه پیازها طلایی شدند اونها رو از روغن جدا میکنیم

و کنار میزاریم

سیر و زنجبیل و چیلی و نمک را در داخل هاون میکوبیم یا با میکسر میکس میکنیم در

داخل ظرفی ریخته و روش زردچوبه رو اضافه میکنیم

کنجد و بادام را کمی داخل تابه تفت میدیم البته بدون روغن تا کمی بوی خامیش از بین بره بعد در هاون می میکوبیم و بعد شیر رو اضافه میکنیم و کمی با شیر میکوبیم

و بعد به سیر و زنجبیل اضافه میکنیم بعد ماست رو به موادمون اضافه مینیم و بعد ادویه

گراماسالا رو میریزم و بعد پیازها رو با مایع ماستمون مخلوط میکنیم و بعد فیله هارو

مخلوط مایع میکنیم و کاملا هم میزینم تا کاملا مخلوط بشه سپس در قابلمه ای با

ارتفاع بلند ریخته و روی قابلمه رو به جای در با یک کاسه اسطیل گود میپوشونیم و روی

شعله قرار میدیم برای اینکه متوجه بشیم که  پخته  روی کاسه یک فنجان آب

میریزیم هر وقت تبخیر شد یعنی مرغ پخته بعد از گذشت نیم ساعت از پخت زعفران

رو اضافه میکنیم و زود کاسه رو روی قابلمه قرار میدیم تا حرارت از بین نره بعد از ۴۵

دقیقه مرغ حاضر میشه البته مدت پخت بستگی به نوع ظرف و میزان حرارت داره قبل از

سرو تست طعم بگیرید و سفتی و ترد بودن گوشت رو هم تست کنید

در پایان آب لیمو رو روی مرغ اضافه میکنیم و سرو میکنیم

نوش جان!

 

 

/ 11 نظر / 184 بازدید
نمایش نظرات قبلی
هستي

خانمي مرسي تو mechef كه آشپز هندي دات اين غذا رو درست مي‌كرد از تمام حواس پنج‌گانه‌اش كمك مي‌گرفت. ادويه‌هاي رو لمس مي‌كرد و اندازه مي‌گرفت. يا روي كاسه بزرگ رو ديگ يك مقدار آب ريخت و گفت اين آب كه توم بشه يعني غذا پخته. خيلي برام جالب و هيجان‌انگيز بود بازم ممنون

زهرا عرفاني

خيلي عالي درستش كردي عزيزم. ايني هم كه تو كامنتها در مورد تندي غذا گفتي درسته. هندي ها درجه تندي كه ميتونن تحمل كنن 9 هست و ما ايراني ها نهايت تندي كه ميتونيم تحمل كنيم 3. مرسي گلم از آموزش خوبت.[گل]

گلی

وایییییییییییییییی که چقدر خوشمزه به نظر میاد ! هم غذای شما هم اونی که یارو توی می شف یاد میده !!!! من دیدمش . میخواستم برای مهمونام درست کنم ولی ترسیدم خوششون نیاد !!!! فکرم خنده دار بوده نه ؟! معلومه که خوشمزه اس!

گلی

کامنتم پرید ؟!!!!!! من الان کلی حرف زده بودم!

شاپرک

سلام مهسا جون حتما خیلی خوشمزست دست درد نکنه

شاپرک

یادم رفت عشقولانه بفرستم [نیشخند][قلب][قلب]

شادی

چه جالب، چه متفاوت، چه خوشمزه!!!![بغل][قلب]

دانیال و یگانه

_______♥█████████♥_______♥█████████♥ _____♥█████████████♥___♥███████████♥ ___♥█████████████████♥████♥________♥████♥ __♥████████████████████████♥___________♥███♥ _♥███████████████████████████♥__________♥███♥ ♥████████████████████████████████♥_____♥███♥ ♥█████████████████████████████████♥___♥███♥ ♥██████████████████████████████████♥_♥███♥ _♥██████████████████████████████████████♥ __♥████████████████████████████████████♥ ____♥████████████████████████████████♥ ______♥████████████████████████████♥ _________♥███████████████████████♥ ____________♥██████████████████♥ ______________♥█████████████♥ _________________♥████████♥ ___________________♥████♥ ____________________♥██♥ دوست گلم آپم[گل] خوشحال میشم بیای و با نظراتت بهم دلگرمی بدی[گل] راستی حتما به ادامه مطلب هم سر بزن[گل]

farzane

mahsa jan moshkele medeye man ine vaghti gorosnam mishe dard migire y bar nashod be sitet sar bezanam bedune mede dard biam birun :D vaghean merc az karai k baramun mizari azizam bus:-*

anne

سلام دستور غذاهایی که پست میذارین خیلی خوبه و اینکه توضیحات کاملی دادین فقط اینکه عکسهایی که گذاشتین از هر 10 تا 2 تاش واسه من لود میشه حالا اینا همه به کنار، اینکه دسترسی به کپی از مطالبتونو بستین خیلی بده چون که من معمولا دستور غذاهاییو که سرچ میکنم و دوست دارم درست کنمو کپی میکنم و تویه یه فایل ذخیره میکنم سر فرصت مناسب درست میکنم اما اینجا برام امکان پذیر نیست