سوپ شلغم

مواد لازم :

شلغم : یک کیلو

سیب زمینی : 2 عدد متوسط

پیاز : یک عدد

هویج : 2 عدد متوسط

شوید ساطوری شده : 2 قاشق سوپ خوری

استاک گوشت یا مرغ(عصاره ) : 2 عدد

کره : 50 گرم

آب لیمو : ٢ قاشق سوپ خوری

نمک و فلفل سیاه : به میزان لازم

روغن هسته انگور وشوید : برای تزئین

شلغم هارو بشورید و پوستش رو با وسیله مخصوص پوست کنی بردارید

بعد اونهارو اسلایس کنید

پیاز رو ژولین خرد کنید و در قابلمه کره  بریزید و پیاز رو داخلش بریزید تا پیاز عسلی

بشه بعد شلغم رو داخلش بریزید کمی تفت بدید نمک و فلفل رو اضافه کرده

و 3 لیوان آب جوش رو با یک استاک

مخلوط کنید تا کاملا حل بشه و داخل قابلمه اضافه کنید بعد سیب زمینی رو اسلایس

کرده هویج رو با دنده ریز رنده کرده و داخل سوپ میریزیم تا این مرحله سوپ ما حالت

برش داره بعد از ۴۵ دقیق که کاملا پخت همه محتویات داخل قابلمه رو در میکسر میریزم

یا با گشت کوب برقی کاملا میکسش میکنیم تا کرمی شکل و صاف بشه بعد ازین

مرحله دوباره به قابلمه برمیگردونیم و روی حرارت قرار میدیم بعد ازینکه چند قل زد استاک

دوم رو کاملا پودر میکنیم و داخلش میریزیم

بعد شوید ساطوری شده رو اضافه میکنیم و بعد از چند دقیقه آبلیمو رو به سوپ اضافه

میکنیم و بعد از ۵ دقیقه سوپ آمادست

من برای اینکه این سوپ برای افراد بیمار استفاده میشه برای تزئین روی سوپ ازروغن

هته انگور و شوید استفاده کردم

نوش جان

 

 

/ 11 نظر / 23 بازدید
نمایش نظرات قبلی
شارلوت

سلام دوست عزیز خوشحال می شوم از بلاگ ما نیز دیدن فرمائید[گل] Charlotteiran.blogfa.com

شادی

چقدر خوب که بوی شلغم می ده. من از شلغم همه جوره بدم می آد. چه خام چه پخته. ولی با این همه تعریفی که شما کردین فکر کنم باید امتحان کنم. مرسی خانوم خوشگله[ماچ]

آشپز20

سلام مرسی از این سوپ خوشمزه و اطلاعات مفیدتون ولی متاسفانه ما خیلی کم شلغم مصرف میکنیم شوهرم یه اعتقاد عجیبی داره که به نظر من فقط و فقط یک نوع تلقین هست که میگه هر وقت شلغم میخورم فرداش یرما خوردگی میاد سراغم و این برای من خیلی عجیبه بنابراین از شلغم خبری نیست [چشمک]

شاپرک

سلام مهسا جون شما هم رفتی تو کار آش شلغم منم خیلی دوست دارم [ماچ][ماچ]

علیرضا

مهسا جان بالاخره بعد از مدتها یه کار گذاشتی خیلی منتظر کارات هستیم زیاد منتظرمون نزار دیگه ‘مرسی غذات خوبه مناسبت داره هم فصلشه هم سرد شده میچسبه اگه اجازه بدی به دوستانی که شلغم دوست ندارن بگم که اگه داخل قابلمه نمک بریزید یعنی کف قابلمه رو با نمک سفید کنید بعد شلغمهای شسته وخشک شده رو روی اون بچینید دمی کنی بزارید و زیر قابلمه رو کم کنید 1 ساعت بمونه بعد از پخت مزه شلغم فوق العاده است امتحان کنیدمنم شلغم دوست نداشتم با این روش عاشقش شدم حتما" امتحان کنید مرسی مهسای عزیز منتظر کاراتم

مطبخ رویا

سلام مهسا خانوم نازنینم ...فوق العاده شده دوست نازنینم ....خیلی خیلی مناسب این فصل هست ....مرررررسی[گل][گل][گل]

ضیافت

سلام وبلاگتو دیدم خیلی جالب بود وبلاگ من : xiafat.blogfa.com برای تبادل لینک آدرس سایتمو بذار منم در وبلاگم آدرس وبلاگتو می دم باشگاه رستوران و تفریح با تخفیف و جایزه : www.xiafatcard.com ممنون

گیسو

سلام من از این به بعد تو این انجمنی که خودمون زدیم فعالیت میکنم و خوشحال میشم شماها هم عضو بشین و اونجا کنار هم یه تبادل نظر و همکاری دوستانه داشته باشیم. منتظر همتون هستم. انجمن خانوم گل

رزیتا

سوپش بوی بدشلغم داره. اه[گریه]