پودینگ کدو حلوایی

مواد لازم برای چهار نفر :

ما در این دستور به پوره کدو حلوایی احتیاج داریم که من اول دستور این رو میگم و بعد میریم سراغ ادامه مواد لازم

مواد لازم برای پوره :

کدو حلوایی 

کره

عسل

طرز تهیه پوره : کدو را از وسط نصف کرده  در یک سینی فر که کفش رو مقداری آب ریختیم بر عکس میزایم یعنی به شکلی که پوست کدو به رو باشه و گوشته به سمت سینی و به مدت یک ساعت در دمای 200 درجه سانتی گراد در فر میزاریم در این بین کدو رو تست کنید و ببینید که پخته یا نه اگه بعد یک ساعت دیدید کدو هنوز سفته بازم به زمانش اضافه کید تا کاملا نرم بشه آب کف سینی هم اگه تموم شده بود حتما دوباره اضافه کنید واگرنه کدو خشک میشه بعد که کدو پخت با قاشق گوشت کدو رو از داخل پوست بیرون میاریم و داخل غذاساز میریزیم و بهش کره نرم شده و عسل اضافه میکنیم و میکس میکنیم تا کاملا پوره بشه

مواد لازم :

پوره کدو حلوایی : یک پیمانه

شیر هاف اند هاف : دو پیمانه

اگر شیر هاف اند هاف ندارید میتونید از یک پیمانه خامه و یک پیمانه شیر پرچرب استفاده کنید و این دو تا رو با هم مخلوط کنید تا دو پیمانه شیر هاف اند هاف بهتون بده

شکر قهوه ای : سه چهارم پیمانه

پودر نشاسته ذرت : 3 قاشق غذاخوری

زرده تخم مرغ : سه عدد

نمک : یک پنسه

عسل : یک قاشق سوپ خوری

وانیل : یک قاشق چای خوری

کره : دو قاشق غذاخوری

 

شکر قهوه ای نمک و نشاسته ذرت رو با هم مخلوط کنید ... در یک مخلوط کن یا غذاساز پوره کدو حلوائی مخلوط شیر و خامه یا هاف اند هاف و زرده تخم مرغ و مخلوط نشاسته و شکر و عسل رو اضافه کنیدو میکس کنید

بعد مایع به دست اومده رو در یک سس پن یا یک ظرف گود ریخته و روی شعله ملایم بزاریدو  با ویسک بزنید تا گوله نشه انقدر صبر کنید و هم بزنید تا گرم بشه و به قل قل بیافته و لعاب بندازه

وقتی لعاب انداخت و وقتی قاشق زدید توش حالت آبکی نداشت از روی حرارت بردارید و وانیل و کره رو بهش اضافه کنید و هم بزنید بعد داخل ظرف بریزید و داخل یخچال بزاریدتا سرد بشه بعد سرو کنید

نوش جان

/ 2 نظر / 198 بازدید
تکتم (دکترآشپز)

مثل همیشه. زیبا ، هوس انگیز و متفاوت. با دستور پختی عالی و پراز ریز نکات.[قلب]

ستایش

خانمی اگر نشاسته ذرت نداشته باشم میتونم از ارد ذرت استفاده کنم؟ ی لطفی بکیند راه تشخیص ارد ذرت و نشاسته ذرت رو هم توضیح بدید من دارم ولی نمیدونم کدومشون ارد کدومشون نشاسته.[ناراحت]