اسکالوپ ماهی

مواد لازم:

ماهی قزل آلا یا هر نوع دیگه : ١ عدد

مخلوط آبلیمو زغفران نمک فلفل : ١ لیوان

جعفری ساطوری شده:  ۵ قاشق سوپ خوری

گردو خرد شده ریز : ۵ قاشق غ

زرشک : ٢ ق غ

پنیری پیتزا رنده شده : ٣ ق غ

نمک فلفل : به میزان لازم

پیاز : ١عدد

سس زعفران : نصف لیوان ( آبلیمو-نمک -فلفل-زعفران)

 

ابتدا ماهی رو تمام تیغ های توش رو در میاریم  بعد داخل مواد مزه دار میکنیم برای یک

 لحظه.بعد مواد بالا رو از جعفری به بعد رو با هم مخلوط میکنیم و داخل شکم ماهی

میریزیم . در داخل ظرف پیرکس زیرش رو پیاز حلقه حلقه میچینیم و روش سس زعفران

 رو میریزیم و ماهی رو روش قرار میدیم و در فر که از قبل گرم کردیم در طبقه ٢ از زیر  در

دمای ١٨٠ درجه قرار میریم به مدت یک ساعت(وجود پنیر پیتزا به خاطر ایجاد چسبندگی

بین مواد هستش و طعمش داخل ماهی احساس نمیشه)

نوش جان!

 

/ 9 نظر / 6 بازدید
nima

با عرض سلام خسته نباشید به شما دوست گرامی امیدوارم که همینطور موفق و سربلند باشید حتما شما هم مثل من و خیلی های دیگه دوست دارید که آمارتون بالا بره خب من دو تا راه رو به شما پیشنهاد می دم یکی اینکه شما به سایت من آمده و کد لینک باکس اختصاصی وطن رو از پایین صفحه برداشته و در قالب سایت خود کپی کنید و به من خبر بدید تا با هر نامی که خواستید لینکتون کنم و یه راه دیگه اینه که از سایت من ، کد لوگو رو از ته صفحه برداشته و در بالای کدهای قال سایت خود کپی کنید و باز هرنامی رو که می خواید ، با اون نام لینکتون کنم فعلا خداحافظ موفق باشید

English center

سلام مهسا جونم وای دستت درد نکنه چه ماهی خوشمزه ای درست کردی..باز هم مثل همیشه گل کاشتی..عالی بود[گل] منم آپم..حتما بیا ببین..[لبخند] -توصیه های غذایی برای روزه داران -عکس از کوچولوهای ناز -یه شعر خوشگل به انگلیسی تا بعد بای[خداحافظ]

سلام از غذاهای عالیتون متشکرم .در مورد این غذا ازتون سوال داشتم. من متوجه نشدم که ماهی را چه مدت باید داخل مواد خوابوند تا مزه دار بشه؟

اِلی

آخ جون.. پس با خیال راحت و بدون فک کردن به اینکه هیچی بلد نیستم بپزم میرم خونه ی بخت..[زبان]

English Center

سلام عزیزم[گل] گفته بودی قالبم سنگینه..آره ..یه مدت بود دنبال یه قالب مناسب و سبک می گشتم که تازه پیدا کردم[لبخند] فکر کنم وبم از قبل خیلی سبک تر شده[پلک] حالا بیا ببین چطوره[چشمک] مواظب خودت باش[ماچ]

آفاق

سلام مهسا جون چه روش خوبی. مامانم تو شکم ماهی همین ترکیب رو میذاشت اما به جای زرشک کشمش.[قلب]

الهه

سلام.خسته نباشی مهسا جون.یه سئوال داشتم....سس زعفران رو یه جا نوشتی 1لیوان جایه دیگه نصف لیوان.بعد اون یک لیوان بیشترش رو آبلیمو در بر میگیره؟خیلی ترش نمیشه؟اگه راهنمایی کنی ممنون میشم.موفق باشی

نیکو

سس زعفران رو با چاشنی لیمو و فلفل و عصاره زعفران الیت درست کنید و انرا با غذاتون سرو کنید.http://www.manoelite.com/