لازانیای قارچ و گوشت

مواد لازم : برای یک ظرف بزرگ پیرکس دکمه دار (٨نفر)

لازانیا : یک بسته( من از لازانیای تک استفاده میکنم)

گوشت چرخ کرده : ٣۵٠ گرم

قارچ نگینی خرد شده : یک بسته بزرگ

پیاز : ٢ عدد نگینی خرد شده

جعفری ساطوری شده : یک لیوان

رب گوجه فرنگی : ٢ قاشق غذاخوری

فلفل دلمه ای : ٢ عدد نگینی خرد شده

آویشن : ١ قاشق غذاخوری

نمک فلفل به میزان لازم

مواد لازم برای سس سفید

شیر : ٢ لیوان

آرد : ۴ قاشق غذا خوری

کره : ۵٠ گرم

نمک

فلفل سفید

در صورت تمایل خامه : یک قاشق غذاخوری

پنیر پیتزا : به میزان لازم

 

در ابتدا داخل قابلمه آب ریخته و نمک و روغن میریزم تا به جوش بیادو لازانیا رو که قبلا در

داخل ظرف مورد نظر تعدادش رو اندازه زدیم رو داخل آب میریزیم و صبر میکنیم ١٠ دقیقه

بجوشه

در همین حین پیاز رو تفت داده تا عسلی بشه بعد گوشت رو اضافه کرده کمی که

تغییررنگ داد قارچ نگینی رو اضافه میکنیم و بعد از ۵ دقیقه جعفری رو هم میریزیم و

میزاریم تا آب قارچ با گوشت کشیده شود

بعد فلفل دلمه ای رو اضافه کرده و رب و آویشن و یک بسته ادویه مخصوص لازانیا رو بهش

اضافه میکنیم نمک و فلف هم میریزیم

لازانیا رو آبکشی کرده روش رو آب سرد میریزیم و روی پارچه تمیزی دانه دانه پهن میکنیم

تا بهم نچسبه و خشک بشه

در همین حین سس سفید رو درست میکنیم

در ابتدا کره را آب کرده و آرد رو داخلش میریزیم و کمی تفت میدیم و بعد آروم آروم شیر

رو اضافه مکینیم و با همزن دستی هم میزنیم تا گوله نشه بعد ازینکه قوام اومد نصف

دیگر کره یا خامه رو اضافه کرده نمک و فلفل سفید هم موقعی که شیر ریختین یادتون

نره!

وقتی که همه مواد آماده شدن داخل ظرف پیرکس رو چرب میکنیم و لازانیا رو دونه دونه

کف ظرف میچینیم و روش رو سس سفید که درست کردیم میمالیم و مواد گوشت رو

روش میریزیم  بعد کمی پنیر پیتزا روش ریخته (برای انسجام لایه ها) و لایه بعدی لازانیا

رو روش میچینیم و دوباره روش سس میمالیم و بعد دوباره موادر روش میریزیم و بعد

لازنیا تا هرچند لایه که دوس داشتید ولی معمولا توی این ظرفای پیرکس ۵ لایه دیگه

نهایتشه اگر خواستید ۵ لایه بچینید دور ظرف رو از مواد پرنکنید یعنی بزارید که لایه

هاتون به شکل یک شکم بشه وسطش بیشتر پر باشه در لایه آخر که روی لازنیا میشه

وقتی لازانیا رو گذاشتید سس میریزیم و پنیر پیتزا رو روش میریزیم و بسته دیگه ادویه

مخصوص داخل جعبه لازانیا رو روی پنیر پخش میکنیم.

نکته:

توجه داشته باشید ریختن سس سفید از برشته شدن لایه های لازانیا جلوگیری میکنه

و کمک میکنه که لازانیای شما نرم و خوش طعم بشه

و به مدت نیم ساعت در دمای ١٨٠ درجه سانتی گراد داخل فر قرار میدیم

نکته بعدی اینکه برای برش لازانیا حتما بزارید تا ظرفتون کمی خنک بشه و دمای محیط

رو بخودش بگیره تا لازانیا به راحتی برش بخوره

توجه داشته باشید درجه سفتی سس سفید برای لازانیا باید مثل یک ماست چکیده

پرچرب باشه

نوش جان!

 

 

 

 

 

/ 14 نظر / 10 بازدید
نمایش نظرات قبلی
مهسای علی

قول مردونه میدم این لازانیا رو درست کنم و عکس خوشگل ازش بگیرم بزارم وبلاگمون [نیشخند] منم فقط تونستم 3 واحد بردارم [ناراحت] خصوصییییییییییییی [مغرور]

مهسای علی

آره اسکایپ ما وصله اما خیلی اذیت میکنه و هی قطع میشه ما مدل جدیدشو آپلود کردیم آخه [نیشخند] نمیدونم اسکایپت چجوریه اگه مستطیله مدل قدمیه اما اگه مربعه مدل جدیده [نیشخند] نمیدونم مشکلش چیه که وصل نمیشه اما شاید سرعتت پایینه شایدم چون تهرانی اینجوری باشه چون مثلا" گاهی رشت قطع میشه اما بوشهر قطع نمیشه... انگار شهر با شهر قرف فوکوله [متفکر]

مهسای علی

راستی ما اسکایپو آپلود نکردیم دانلود کردیم [نیشخند] بعدشم قرف نه! فرق [خنده] بعدشم سایت آپلود قابل شمارو نداشت [خجالت][گل]

پاستیل

[قلب]خیلی خوشگل توضیح دادی مهسای عزیزم حتما این رو درست میکنم. رفتم بپرسم سفتی سس سفید چطوریه دیدم نوشتی. مرسی[ماچ]

شاپرک

سلام مهسا جون خیلی عالی بود حتما خیلی هم خوشمزه بوده فقط نمیدونم موقع بیرون آوردنش از ظرف به صورت برش خورده کار راحتی هست یا نه ؟[خجالت]

شایان

Me too, I love the way that you illustrate the food recipes

اکرم

سلام دوست گلم..... این لازانیای خوشمزه هم گوارای وجودتون... در باره تایچی پرسیده بود باید بگم بله این تمرینات بر هر دردی دواست[لبخند] موفق باشی[گل]

آشپز20

عالی بود و خیلی اشتها برانگیز دستتون درد نکنه موفق باشید [گل]

فخری

سلام مهسا جان امیدوارم همیشه سالم و سلامت و شاداب باشی و در حال پختن این غذاهای خوشمز. من معمولا به وبلاگ شما سر میزنم و خیلی برام جالبه که اینقدر ذائقه پخت شما به من نزدیکه و دوست دارم غذاهایی که پختی رو درست کنم. امیدوارم هر روز موفق تر از روز قبل باشی [گل]