بشقاب صبحانه

مواد لازم :

سوسیس کوکتل یا هات داگ بهتره که 90 درصد استفاده کنید

نان تست

کره

کراکر سبزی شکل ماهی 6 عدد

پنیر خامه ای

ژامبون یا بیکن : یک الی 2 ورق

بلال : یک عدد نصف شده

کره

آب لیمو

نمک و فلفل سیاه و آویشن

مواد لازم جهت سالاد روس :

سیب زمینی : یک عدد

کنسرو نخود فرنگی : یک دوم فنجان

خیار شور حلقه شده : 3 عدد

سس مایونز یا سس هزار جزیره : یک قاشق غذاخوری

ژامبون خرد شده : کمی

نمک و فلفل

 

در ابتدا سالاد روس رو درست میکنیم همونطور که میبینید مواد سالاد روس خیلی شبیه به الویست با این تفاوت که سیب زمینی های سالاد روس حتما باید مکعبی خرد بشه و داخل آب پخته بشه و نباید از شکل مکعبی خودش خارج بشه بنابراین سیب زمینی رو مکعبی خرد میکنیم و داخل آب جوش و نمک ریخته و میپزیم حواستون باشه چون در این حالت سیب زمینی زود میپزه و اگر زیاد بپزه له میشه و دیگه خوب نیست

خیار شور و ژامبون رو خرد میکینیم نخود فرنگی رو اضافه میکنیم سیب زمینی های سرد شده رو هم اضافه میکنیم نمک و فلفل و سس رو اضافه میکنیم و میزاریم تا برای چند ساعت در یخچال بمونه

سوسیس ها رو روش رو چاک میدیم و داخل روغن غوطه ور سرخ میکنیم

بلال رو در آب جوش و نمک میپزیم و وقتی پخت در مخلوط کره آب شده و نمک و فلفل سیاه و آب لیمو میغلطونیم

نون تست رو هم دو طرفش رو کره میمالیم روی هم میزاریم داخل ساندویچ میکر یا تستر میزاریم تا طلایی بشه

ورقه های ژامبون رو هم روی سینی شیار دار ساندویچ میکر یا در تابه شیار دار سرخ میکنیم البته بدون روغن

پنیر خامه ای رو هم یا با قیف یا با قاشق بین کراکر ها میزاریم

در انتها سالاد رو لای ژامبون میزاریم و کراکر ها رو هم روش میچینیم و بلال میزاریم کنارش یک قاچ لیمو ترش میزاریم و نون تست و سوسیس ها رو هم میچینیم!

در این بشقاب میتونید از کنسر لوبیا با قارچ یا بین نون تست استفاده کنید یا جایگزین سالاد کنید از زیتون و تخم مرغ هم میتونید استفاده کنید

راستی نوشیدنی خنک یادتون نره

نوش جون

/ 11 نظر / 64 بازدید
نمایش نظرات قبلی
گلی

برای افطارم خوبه ![چشمک]

گپم پی تونه

سلام عزیزم من اگه اینو صبحانه بخورم خیلی چاق میشم که ...وای من عاشق غذام وخیلی میترسم پرخوری کنم [خجالت]

رحمتی

چرا عکس های که زحمت کشیدید توی سایت گذاشتید باز نمی شود .

محمد رضا رنجبر(دوبلور)گوینده

ببخشید بنده چون اسم برادرم جناب اقای رنجبر رو دیدم وارد سایتتون شدم( ولی همه مطالبتون رو دیدم بسیار عالی بود تبریک میگم موفق باشید)

maryam

kash az sosis va kalbas estefade nemishod

سمیه

تمام کارات عالیه ممنون واقعا باسلیقه هستی

سمیه

تمام کارات عالیه ممنون واقعا باسلیقه هستی

سمیه

تمام کارات عالیه ممنون واقعا باسلیقه هستی

دريا

محشر بود دهنم آب افتاد

سودابه

مهسا جان سلام من تازه عضو شدم لطفا به من بگید چه کار کنم که وبلال رو راحت بپزم؟ تا حالا هر چی تلاش کردم هم خیلی طول کشیده هم به اندازه کافی نرم نشده- مرسی