چتنی ازگیل ژاپنی

 

مواد لازم برای یک نفر :

ازگیل ژاپنی : 8 عدد

پیاز نگینی خرد شده: یک عدد بزرگ

سیر اسلایس شده : 2 حبه

زیره سیاه : یک قاشق چای خوری

ادویه کاری : یک قاشق مربا خوری

تخم خردل : یک دوم قاشق چای خوری

فلفل چیلی(قرمز) : یک عدد یا اگر پودرشو داشتید به هر مقدار که دلتون خواست بریزید

زنجبیل تازه یا پودرش : یک قاشق مربا خوری

سرکه سیب : یک دوم فنجان

نمک : یک سوم قاشق چای خوری

شکر : یک قاشق چای خوری

روغن

آب : یک فنجان

در ایتدا پوست روی ازگیل رو بکنید و هسته ها رو بیرون بیارید و ازگیل ها رو ریز کنید 

 در یک تابه گود مقداری روغن بریزید و زیره و کاری و تخم خردل رو اضافه کنید یه تفت کوچیک که دادید پیاز رو اضافه کنید و شعله رو کم کنید وقتی پیاز سبک شد سیر رو اضافه کنید و بعد از یک تفت ازگیل ها رو اضافه کنید درب تابه رو بزارید و با شعله کم ده دقیقه بزارید بپزه

بعد از 10 دقیقه چیلی و سرکه و شکر و آب رو اضافه کنید شعله رو کم کنید و نیم ساعت بدون درب بزارید بپزه وقتی آب از بین رفت و به روغن افتاد غذا آمادست

در انتها اون رو در کنار غذاهای هندی یا ایرانی سرو کنید

نوش جون

/ 1 نظر / 97 بازدید
ایدا

سلام مهسا خانوم خسته نباشی گلم دستت درد نکنه با این رسپی های خوبو خوشمزت