کشک قلیه

مواد لازم :

اسفناج : یک کیلو

پیاز : 2 عدد

سیر : نصف بوته

کشک :یک کیلو

لوبیا چیتی : نصف لیوان

عدس : یک لیوان

چغندر : یک عدد حبه قندی خرد شده

نعناع خشک : نصف لیوان

آرد برنج : 2 قاشق غذاخوری

در ابتدا آب داخل قابلمه میریزیم تا به جوش بیاد بعد عدس خیس خورده رو اضافه میکنیم تا بپزه

لوبیا رو هم جدا میپزیم

چغندر رو هم جدا میپزیم

وقتی عدس پخت اسفناج خرد شده رو اضافه میکنیم تا با عدس بپزه وقتی اسفتاج کمی پخت توجه داشته باشید که داخل قابلمه باید آب داشته باشه یعنی هم سطح عدس و اسفناج باید آب تو قابلمه باشه بعد کشک رو به عدس و اسفناج اضافه میکنیم مایع درون قابلمه باید به غلظت دوغ باشه لوبیا رو هم اضافه میکنیم و نیم ساعت میزاریم تا بپزه

در یک تابه پیاز خرد شده و سیر رو سرخ میکنیم زردچوبه میزنیم و به همرا چغندر  در قابلمه میریزیم و نمک و فلفل میزنیم

اگر لعاب لازم رو نداشت مقداری آرد برنج رو با یک لیوان آب سرد مخلوط میکنیم و به کشک قلیه اضافه میکنیم در انتها مقداری نعناع داغ میکنیم و داخل کشک قلیه میریزیم و میزاریم تا جا بیافته

کشک قلیه ای که من درست کردم مقدار چغندرش رو زیاد ریختم و رنگش به صورتی رسیده اگر چغندر نریزید یا کم بریزید به رنگ زرد باید برسه

نوش جان

/ 13 نظر / 73 بازدید
نمایش نظرات قبلی
شیرینکده

سلام وبلاگ بسیار خوب دارید خوشحال میشم به منم سر بزنید با اجازه من شما رو لینک کردم[لبخند]

ماشاالله

سلام تشکرازویبلاک خوبد اومید وارم درکارات موفق باشی:سلام برسون؟پسر خاله از چمستان

حسن

سلام دخترخاله تقاضای کشک قلیه رو من کردم ممنونم آموزش لازم را دادی شما هم به خاله و خانواده محترم سلام برسانید [لبخند]

لیلا

ترکیبش خوب باید هم خوشمزه باشه

محمد

salam khoob shode amma tahala nakhordam dastetoon dard nakone :)

nadima

salam.khaste nabashid har vaght be in sait morajeeh mikonam delam mikhad ie alame ghazahaye khosmaze dorost konam valy nemitonam chon khob balad nistam mikham az roye dastore pokht dorost konam valy baazy chizha inja nist iany soed valy in ghaza ro kheily havas kardam lotfan komakam konid shoharam az ghazahaie tekrarye man khaste shode[گریه][گل][قلب]

nadima

lotfan adrese face book ro ham benevisid

دانشجو

واااای من عاشق این طور غذاهایی هستم.یه دنیا ممنون

آنی

سلام مرسی..عجب ولاگ عالی ای دارین... ببخشین برا این غذا اگر چغندر مریزیم مشکلی پیش میاد؟

آیدا

سلام و عرض ادب و احترام، با تشکر از مطالب خوب و قشنگی که زحمت میکشید و میذارید من آیدا صاحب وبلاگ کافه ی آیدا هستم بخاطر مطالب خوبی که وبلاگ شما داراست مایلم با شما تبادل لینک داشته باشم، اگر شما هم مایل به این کار هستید لطف کنید منو با نام "کافه ی آیدا" لینک بفرمایید و در وبلاگم پیغام بگذارید تا در اسرع وقت لینک شما را در وبلاگم اضافه نمایم. با تشکر[گل]