چیپس سیب زمینی

مواد لازم :

سیب زمینی بزرگ : یک عدد

آب سرد : یک کاسه

روغن سرخ کردنی :  به میزان لازم

نمک : به میزان لازم

ابزار مورد نیاز : وسیله مخصوص پوست کنی جهت برش سیب زمینی

تصویر این وسیله در پست سالاد ترب موجود است

 

در ابتدا پوست سیب زمینی رو میکنیم و اون رو به وسیله ابزار مناسب پوست کنی که من تصویرش رو در پست تهیه سالاد ترب هم گزاشتم به ورقه های نازک برش میزنیم!

اگز ضخامت سیب زمینی از این حد بیشتر بشه چیپس ترد نمیشه!

بعد اونو چند بار با آب سرد میشوریم تا نشاسته اضافی از بین بره

و بعد سیب زمینی ها رو داخل یک کاسه آب سرد که چند تکه یخ هم داخلش انداختیم قرار میدیم تا یک ربع بمونه

 

بعد داخل آبکش ریخته و بعد ازینکه آبش رفت روی دستمال مخصوص آشپزخانه قرار میدیم

و روش رو یک لایه دستمال دیگه پهن میکنیم تا کاملا آبش گرفته بشه

در یک قابلمه کوچک یا یه تابه گود روغن رو میریزیم روغن باید به حدی باشه که سیب زمینی ها داخلش غوطه ور باشن

5 دقیقه اجازه میدیم تا روغن گرم بشه بعد سیب زمینی ها رو کم کم به روغن اضافه میکنیم.. اگر ظرف کوچیکه به مراتب سیب زمینی ها رو سرخ کنید تا به هم نچسبند و ترد بشند ..میزان شعله در حین سرخ کردن باید زیاد باشه!

بعد که رنگش کمی تغییر کرد و خشک شدند از روغن جدا میکنیم توجه داشته باشید که این اتفاق خیلی زود رخ میده و مثل سرخ کردن سیب زمینی نیست که زمان ببره تقریبا یک دقیقه ای سرخ میشن

بعد از روغن جدا کرده و روی دستمال میزاریم تا روغنش گرفته بشه

بعد ازینکه روغنش گرفته شد داخل یک صافی ریخته و نمک رو روش میریزیم و با حرکت دادن چیپس توسط الک اون رو با نمک مخلوط میکنیم توجه داشته باشید با دست این کار رو انجام ندید چون خرد میشه...به خاطر این از الک استفاده کردیم که نمک اضافی از بین بره و چیپس شور نشه

نوش جان!

/ 25 نظر / 79 بازدید
نمایش نظرات قبلی
سمیرا

سلام خیلی عالی شده به خاطر این دستور عالیتون واقعا ممنونم یه سوا داشتم که جواب دادید تو کامنت ها که نمک رو همون موقع که سیب زمینی ها رو اضافه می کنیم نمیشه بریزیم که گفتید کیفیت روغن پایین میاد و این که چه طوری میشه این چیپس ها رو با طمع سرکه درست کرد؟بازم ممنون به خاطر آموزش خوبتون

شیرینکده

به به مهسا جون خیلی عالی دستت درد نکنه عزیزم راستی منم اپم دوست داشتی یه سر بزن

مهسا

لطفا روش اضافه کردن طعمها مثلا موسیر و پنیر را هم اموزش دهید ممنون

پریا

آخه من چی بگم...خیلی توضیحاتون کامله دستتون طلا...[ماچ]

زهرا

زمانی که من روی ادامه مطلب می رفتم صفحه رفرش می شد و هیچ مطلبی نمایش داده نمی شد اگه قراره نباشه چرا نمونه اش را میگذارید و ...........

شقایق

وای من عاشقشم!! مرسی مهسا خانوم گل[قلب]

Parsa 15 sale

Aliiiiiiii dastet dard nakone mahsa joon goshnam bood koli az ina dorost kardam :D

مبین طرح

سلام توضیحاتتون خیلی عالی بود. در پناه حق باشید

عاطفه

سلام. با تشکر از آموزشهای متنوعتون. خیلی از عکس ها باز نمیشه :( توضیحات کمی خلاصه هستند و با عجله نوشته شدند. فهمیدن اینکه تخم مرغ ها را میزنیم یعنی هم می زنیم یا به غذا می زنیم کمی سخته. باز ممنون از اینکه وقت میزارین تا ما غذای جدیدی را رایگان یاد بگیریم. موفق باشید

sina

این چجور عکس گذاشتنه که یک دونه از عکسات نشون داده نمیشه . من فقط اومد واسه عکسا . میبینم همه لینکاش خرابه . مسخره کرید