مرغ ماخانی

مواد لازم برای 3 نفر:

سینه مرغ مکعبی درشت خرد شده : 300 گرم ( اگر سینه مرغ دوست ندارید میتونید از ران یا حتی کتف بال مرغ استفاده کنید

پیاز : یک عدد نگینی ریز خرد شده

سیر : 3 حبه خرد شده

زنجبیل تازه : به میزان یک قاشق غذاخوری ساطوری شده

گوجه فرنگی نگینی خرد شده : 4 عدد بزرگ

بادام درختی: یک فنجان

فلفل سبز تند : دو عدد

پودر فلفل قرمز : یک قاشق چای خوری

کره : 150 گرم

روغن مایع : به میزان لازم

هل سبز : 4 عدد

ادویه گراماسالا : یک قاشق غذاخوری

زیره سیاه : یک قاشق چای خوری

جوز هندی رنده شده: نصف قاشق چای خوری

زردچوبه : یک قاشق غذاخوری سرخالی

نمک دریایی یا معمولی

آب : یک دوم لیوان

ماست خامه ای ترجیحا 5% سون : یک فنجان

در ابتدا مرغ رو با فلفل قرمز و نمک و مقداری پیاز از قبل مزه دار میکنیم و بعد داخل تابه رو کمی روغن میریزیم و مرغ رو سرخ میکنیم وقتی سرخ شد از روغن جدا میکنیم

در یک قابلمه کمی روغن میریزیم نصف کره رو اضافه میکنیم و وقتی کره آب شد هل و زیره رو میریزیم بعد یک تفت کوچیک پیاز رو میریزیم تا نرم و سبک بشه بعد سیر رو اضافه میکنیم و بعد گوجه فرنگی رو میریزیم کمی نمک میزنیم و زنجبیل رو اضافه میکنیم میزاریم تا گوجه نرم بشه و بپزه بعد که گوجه له شد بادام رو اضافه میکنیم ادویه گراماسالا و زردچوبه و جوز هندی میریزیم فلفل سبز تند رو هم ساطوری میکنیم و اضافه کرده بعد آب داغ رو اضافه میکنیم و اجازه میدیم تا 10 دقیقه با درب بسته بپزه بعد با گوشت کوب برقی مواد رو صاف میکنیم تا کاملا پوره بشه بعد در یک کاسه ماست رو میریزیم و یک قاشق از مایع داغ رو داخل ماست میریزیم و هم میزنیم و بعد کل ماست رو داخل مواد قابلمه میریزیم این کار برای اینه که ماست نبره...بعد روی حرارت قرار میدیم مرغ رو بهش اضافه میکنیم و باقی منده کره رو هم بهش اضافه میکنیم و میزاریم تا نیم ساعت بپزه توجه داشته باشید که روی شعله خیلی کم قرار بدید تا ته نگیره

در انتها تست طعم بگیرید اگر نمک و فلفلش اندازه بود از روی شعله بردارید

این غذا رو با برنج یا نان هندی سرو میکنند

 

 

 

 

 

 

/ 16 نظر / 81 بازدید
نمایش نظرات قبلی
سرآَشپز مروارید

سلام مهسا جون سایتتون عالیه ممنون بخاطر دستورات غذایی حتما استفاده میکنم خیلی خوشحالم با شما آشنا شدم که به من سر زدید با اجازه من شما رو لینک کردم موفق باشید[بغل][قلب]

یاسمین

سلام مهسا جان.ببخشید سوالم به این پست مربوط نیست وقتی کیک درست میکنم تا موقع پخت اخر پف خوبی میکنه اما وقتی فررا خاموش میکنم وبعداز چند لحظه میرم سراغش پف کیک میخوابه چه کنم .ممنونم

مامن ماهان

سلام از دستورای خوبت ممنون .

فرشته

سلام مهسا جون ممنون از وبلاگ عالیت و از غذاهای بی نظیرت[گل]

دانشجو

سلام عزیزم.عالیه.ممنونم لذت بردم.همیشه غذاهای جدید و خوشمزه ایی آموزش میزاری.مرسی خانمی

فرشته

سلام عزیزم ممنون از غذاهای عالیتون همه چی عالیییییییییییییییییییییییییییییه با اجازه لینکتون کردم تا راحت تر بتونم با سایتتون در ارتباط باشم[گل]

مینا

سلام خانومی خوبید؟چرا ازتون خبری نیست؟چرا بعضی از عکسا نیست خیلی وقت میام میرم که شاید عکس کیک ژامبون بیاد نیومده که نیموده میخوام برا 5شنبه درس کنم ایشالله که خوب بشه مرسی بایت این همه دستور خوب و زحمتی که میکشید

فلورا (baran)

وب زیبا و کاریردی داری _ من تازه شروع به نوشتن تجربیاتم کردم. اگر با توافق لینک موافقی من رو با نام کشکول جاویدان لینک کن و اگر از وبم خوشت اومد خبرم کن.

منصوره

سلام پیشاپیش سال جدید را به شما و خانواده محترمتان تبریک می گویم و بهترینها رابرایتان آرزومی کنم

شيرين

سلام من اين غذا ررو درست كردم خودم از طعم متفاوتش خوشم اومد اما خانواده دوست نداشتن البته احتمالا من خوب نتونستم درش بيارم خوب دفعه ي اول بود كه درستيدمش دوست داشتم بيشتر از اين ادويه ها توش استفاده كنم ولي به دليل ملاحظه مشكل كليه ي پدرم كمتر زدم. شايد بهمين دليل مزش براشون جالب نبوده؟ موفق باشي [گل]