سالاد ترب سفید

مواد لازم :

ترب سفید : یک عدد

هویج درشت : 1 عدد

پیاز : 1 عدد

سرکه عسل یا سرکه سفید : یک لیوان

شکر :5 قاشق غذاخوری

در ابتدا ترب و هویج رو پوست میکنیم و با استفاده از ابزار پوست کنی که در شکل مشاهده میکنید ترب و هویج رو به لایه های باریک برش میدیم

 

در انتها لایه ها رو روی هم گذاشته و روی تخته قرار میدیم و با چاقو ژولین خرد میکنیم

 

سپس سرکه عسل یا سرکه سفید رو با شکر و نمک حل میکنیم و ترب رو به مدت نیم ساعت داخل سس قرار میدیم و در انتها یک دور ویج رو هم داخل سرکه میزاریم پیاز رو هم ژولین خرد میکنیم

سرکه رو از ترب جدا کرده و با  پیاز مخلوط میکنیم

 

نوش جان!

/ 9 نظر / 269 بازدید
گلی

من یبار ترب سفید خوردم یه پیش غذای سنتی بود با گردو و پنیر؟ آره ؟ داریم ؟؟ دوست داشتم خلاصه . از اینم حتما خوشم میاد

طاهره

بسیار بسیار عالی سلام عزیزم خیلی خوب بود خوشم اومد [ماچ] اگه بشه با سرکه بالزامیک یا سرکه سیب خوردش که عالی تر میشه [شوخی]

شیوا

سلام بر سر اشپز هنرمند خودم جونم سالاد[نیشخند] بابا سر اشپز همه که مثل شما تخته کاری و اینجور خورد کردنو خوب بلد نیستن میترسم اگه دست به کار شم سالاد انگشت به خورد دوستان و خانواده بدم نمیشه سفارش داد؟؟؟؟ دلم اب افتاد شدید ولی خدایش سالاد ساده ولی خوشمزه ایه تنکیو وری ماچ[ماچ][زبان]

مریم ه

با سلام !!! من درست کردم خیلی خوشمزه شد ممنونم!!!![نیشخند]

زهرا

سلام خیلی جالب بود و یک راه حلی به نرم رسید اینکه اول هویج یا تربرا از طول به چند قسمت کنیم سپس با پوست کن مثل شما خرد کنیم

محمد

sheklesh ina khobe amma man kolan torob doost nadaram

سحر

سلام چرا عكسا نشون داده نميشه؟ با همه ي مرور گراهم امتحان كردم ولي نشد[نگران]