شپردز پای ...پای چوپان

مواد لازم : 

گوشت چرخ کرده گوساله : 300 گرم

قارچ : 6 عدد اسلایس شده

پیاز : یک عدد

سیر : 4 حبه

گوجه فرنگی نگینی خرد شده : دو عدد

فلفل دلمه ای : یک عدد نکینی خرد شده

هویج نگینی خرد شده : دو عدد متوسط

سیب زمینی : سه عدد متوسط

کره : 50 گرم نرم

خامه : یک فنجان

رب گوجه فرنگی : دو قاشق غذاخوری

روغن : به میزان لازم

آب : یک لیوان

آویشن : یک قاشق غذاخوری

فلفل سیاه : یک قاشق چای خوری

نمک : به میزان لازم

 

در ابتدا سیب زمینی روپوست بکنید و خرد کنید و داخل آب بریزید و بزارید بپزه

 روغن رو در تابه میریزیم  و هویج رو سرخ میکنیم بعد پیاز و سیر رو که نگینی خرد کردیم اضافه میکنیم و تفت میدیم و بعد گوشت رو اضافه میکنیم تفت میدیم قارچ رو اضافه میکنیم فلفل دلمه و گوجه فرنگی رو اضافه میکنیم و میزاریم تا گوجه نرم بشه و سرخ بشه بعد نمک و فلفل و آویشن میزنیم و رب گوجه رو اضافه میکنیم یه تفت که دادیم آب رو بهش اضافه میکنیم و با حرارت کم میزاریم بپزه توجه داشته باشید که نباید خشک بشه باید یک مقداری آب داشته باشه و لعابدار بشه

سیب زمینی که پخت داخلش کره و خامه رو میریزیم و نمک اضافه میکنیم و با ابزار پوره کن له میکنیم یا تو غذاساز میریزیم تا له بشه 

در یک ظرف که بشه تو فر گذاشت اول مواد گوشت رو بریزید و روشو صاف کنید

 

بعد پوره سیب زمینی رو روش بریزید و روش رو کاملا صاف کنید

بعد روش رو هر جوری که دوست دارید مدل بدید من با چنگال راه راه شکل دادم شما میتونید با قیف شکوفه بزنید یا با قاشق روشو مثل موج دریا درست کنید

 

بعد داخل فر بزارید با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 40 دقیقه

 

اینم از نمای داخل پای تقدیم به شما

/ 6 نظر / 182 بازدید
شادی

این دستور هموم سوفله هستش

sweetland

سلام خدمت سر آشپز بسیار هنر مند واقعا وبلاگ آشپزی بسیار بسیار عالیی دارین و دستتون درد نکنه تنوع و زیبایی در کارهاتون کاملا محسوس هست امیدوارم همیشه موفق باشین

عطرین

سلام خوبی زیتون خانوم .دستتون درد نکنه برای این همه سلیقه خداحفظتون کنه وتوفیقاتتون روز افزون.راستی چرا دیگه پست جدید نمی ذارید.

*~* مريم *~*

Very Good عالي بود مرسي

آریانفر

به به معلومه خوشزه است دستتون درد نکنه

دنی

سلام---ای جانم---غذای روستایی--دستتون درد نکنه---همیشه از این کارا بکنید---من عاشق غذای روستایی هستم---برم درستش کنم ---مقوی که هست مطمئنم خوشمزه هم هست