دسر ازگیل ژاپنی

مواد لازم :

ازگیل ژاپنی : 10 عدد پوست کنده

شکر : یک دوم پیمانه

آب سیب : یک و یک دوم پیمانه

دارچین : یک دوم قاشق چای خوری

زعفران پودر نشده : یک پنسه

 

ابتدا آب سیب شکر و دارچین رو با هم مخلوط کنید و وری حرارت ملایم بزارید تا بجوشه بعد از نیم ساعت ازگیل هایی که پوستشو کندید و بعد اینکه پوستشو کنید داخل یک کاسه آب گذاشتید تا سیاه نشه رو به شربت اضافه کنید بعد از ده دقیه از روی حرارت بردارید و در ظرف بزارید و مقداری شربت بریزید روش و روش زعفران بپاشید و با بستنی سرو کنید توجه کنید که این دسر باید گرم باشه در کنار بستنی

فقط توجه داشته باشید ازگیل رو وقتی که شربت رو گذاشتید رو شعله پوست بکنید و بندازید تو آب چون زیادم تو آب بمونه مزه ش رو از دست میده میتونید هم با دست پوستشو جدا کنید هم با چاقوی تیز خیلی ظریف اینکارو انجام بدید

میتونید زعفران هم اضافه نکنید

/ 0 نظر / 2767 بازدید