طبخ صحیح ماهی و میگو

پاسخ سوالتون رو با مارینیت کردن شروع میکنم

برای مارینیت کردن ماهی و میگو شما دیگه احتیاجی به روغن زیتون ندارید!

میتونید ماهی رو با مقدار کمی آب لیمو و زعفران و نمک و فلفل و ادویه های مخصوص مزه

 دار کنید یا اینکه از سویا سس استفاده کنید

در مورد سفت شدن گوشت من احتمال رو بر این میزارم که شما به پخته بودن گوشت خیلی

حساس هستید و بیش از حد ماهی و میگو رو سرخ میکنید ماهی و میگو بر عکس گوشت یا

مرغ هر چه بیشتر حرارت ببینند سفت تر میشن!

مدت زمان پخت برای میگو 2 تا 3  دقیقه هست !

سعی کنید میگو رو حتما با سس مخصوص غذاهای دریایی سرو کنید تا خشک و یک نواخت نباشه!

و مدت زمان پخت ماهی بسته به نوع ماهی داره اگر فیله های ماهی رو سوخاری میکنید یک

 ربع زمان کافیه و اگر ماهی رو داخل فر میپزید یک ساعت زمان لازم داره و اگر در تابه

سرخ میکنید بر حسب نوع ماهی متفاوته اما بیشتر از نیم ساعت نمیشه!

اگر طعم خشکی گوشت ماهی رو دوست نداشتید میتونید از ماهی هایی که چربی گوشتشون

بشتر هست استفاده کنید

و نکته مهم در طعم ماهی انتخاب نوع ماهی هست و به این نکته توجه داشته باشید که هر

ماهی طعم به خصوص خودش رو داره

اگر از ماهی قزل آلا استفاده میکنید و میخواید که آبدار باشه ته تابه رو پیاز حلقه شده و فلفل

دلمه ای حلقه شده و کمی سیر بریزید و کمی آب زعفران ته تابه بریزید و در تابه رو ببندید تا

 آروم آروم بپزه و وقتی آبش کشیده شد کمی روغن زیتون و لیموی تازه روی ماهی بریزید و

 سروکنید میتونید پیاز و فلفل پخته رو هم روی ماهی بریزید تا آب مواد به خورد ماهی بره!

امیدوارم مشکلتون حل شده باشه

/ 2 نظر / 832 بازدید
شاپرک

سلام مجدد مهسا جون نکات فوق العاده ای را عنوان کردی خیلی از ماها در طبخ گوشت ها مشکل داریم امیدوارم که این مباحث مشکلات را برطرف کنه ممنون گلم [ماچ][ماچ]

مرضیه

سلام مرسی منم شما رولینک کردم