ته چین گوشت و بادنجان

سلام به همه دوستان عزیز و با معرفتم که میان برام همیشه نظرات خوبشونو میگن!

دوستان عزیزم باید بگم که بعد از مدتها تونستم ساتیی در رابطه با آشپزی تهیه کنم و در حال حاضر در دست تکمیله!

اما خوب باید بالاخره از یک جایی شروع کرد! از همین الان شما عزیزان رو به سایت مهسا سرآشپز دعوت میکنم!

از الان تا یه مدتی لینک دستورات غذایی رو که تو سایت مهسا سآشپز مینویسم رو توی وبلاگ زیتون سیاه میزارم

دستور این ته چین خوشمزه رو هم تو یه لینک براتون میزارم دوستان امیدورام خوشتون بیاد! فقط کافیه روی لینک یا عکس کلیک کنید تا طرز تهیه رو ببینید

راستی تو سایت جدید نظر یادتون نره!

www.chefmahsa.com

/ 9 نظر / 49 بازدید
کوثر

خیلی خیلی خوشگله . معرکه است . دستتون درد نکنه دوستم

کوثر

سلام مهسا جون . خسته نباشی . خیلی عالی شده ته چینت . حتما خیلی خیلی هم خوشمزه است . ممنونم از زحماتت . یه سوال : با ماست شکوفه زدی ؟؟ باوجود اینکه تازگی ته چین خوردم ولی خیلی دلم خواست اینو

طاهره

بسیار زیبا و خوشمزه دستت دردنکنه

مامان اندیا

سلام مهسا جون وای چقدر غذای جدید گذاشتی خیلی عالیه ممنون . اگه امکان داره طرز تهیه کرم شکلاتی رو اموزش بده ممنون[لبخند]

گپم پی تونه

خدای من چه رنگی داررررررررررره واقعا سراشژزی ...محشره

fatima

سلام خسته نباشید واقعا عالی بود من دو نوع غذا رو نتونستم طرز تهیه و مقدار مواد رو پیدا متن یکی کیمچی و ته جین گوشت و بادمجان لطفا کاملش کنید تشکر

fatima

سلام خسته نباشید واقعا عالی بود من دو نوع غذا رو نتونستم طرز تهیه و مقدار مواد رو پیدا متن یکی کیمچی و ته جین گوشت و بادمجان لطفا کاملش کنید تشکر