بورانی اسفناج هندوستان

مواد لازم :

ماست  شیرین : 2 پیمانه

اسفناج پخته : 1 کیلو

زیره : 1 ق چ

تخم خردل : نصف ق چ

تخم شنبلیله : 1 ق چ

فلفل قرمز : 1 ق چ

روغن زیتون : 1 ق س

سیر : 4 حبه

در ابتدا اسفناج رو میپزیم و بعد از پختن اونو ساطوری میکنیم تا ریز بشه بعد میزاریم تا

 خنک بشه در یک ماهی تابه روغن زیتون رو اضافه میکنیم و تماما ادیه هایی که در بالا

 ذکر شده رو یک تفت کوچولو میدیم.

ماست رو در کاسه ای بزنید تا یکدست بشه بعد اسفناج رو به همراه ادویه و نمک و سیر

 رنده یا خمیر شده ( در فهرست موضوعی موجود میباشد) به ماست اضافه کنید و خوب

 به هم بزنید اگه یک تا 2 قاشق آب اسفناج باقی مونده از پخت رو هم دارید میتونید

 بهش اضافه کنید. بهتره که یکی 2 ساعت داخل یخچال نگه داری کنید تا زمان سرو

 

 

/ 5 نظر / 5 بازدید
تمشکی خانم

وای بورانی دوست دارم زیاد. اما خودم هیچ وقت حس درست کردنش رونداشتم. البته برای مهمونی ها درست کردم هااا باید بذارم برای یه روز جمعه چون اسفناج و پاک کردن و ..

شادی

به به. دستت طلا مهسا جون. چقدر پستت تخصصی یه خواهر!!!! عکسشم خیلی باحاله ....ولی این همسر جان من خوذدمو با ادویه و قاطی کردن همه چیز با اسفناج بکشم هم نمی خوره که نمی خوره!

ღஜღ علی و مهسا ღஜღ

همه چی روبه راه شده مهسا جون... خدارو شکر حال علی خوب شدهو دیگه مشکلی نداریم[قلب] شما چطورید؟![قلب][خجالت][گل]

ستاره

سلام من واستون یه پیشنهاد دارم پشیمون نمیشید برخی از امکانات و قابلیتها: دستور تهیه ۹۰۰ غذای متنوع قابلیت جستجواز روی نام غذا دستور تهیه انواع سالادهای فصل دستور تهیه انواع دسرها و سوپها کاملترین مجموعه آموزش آشپزی کاملترین مجموعه آموزش آشپزی