ماهی اس s

مواد لازم

ماهی قزل آلا : 1 عدد

آبلیمو : یک فنجان

زعفران : یک فنجان

نمک : 2 قاشق غذاخوری

فلفل : یک قاشق غذا خوری

سیخ چوبی : یک عدد

پیاز : یک عدد

فلفل دلمه ای : یک عدد

در ابتدا تیغ ماهی رو در میاریم بعد در یک ظرف آبلیمو نمک فلفل و زعفران رو

 مخلوط کرده توجه داشته باشید دراینجا همه مواد دو برابر استفاده شده و به این حالت

 شوک میگن

شوک زمانی استفاده میشه که ما وقت کمی رو برای مزه دار کردن ماهی داشته باشیم

وقتی مواد مخلوط شد ماهی رو داخل مواد به مدت چند ثانیه میغلتونیم به اصطلاح شک

 میدیم

و بعد به سیله سیخ چوبی ماهی رو به این طریق به شکل اس در میاریم :

ماهی رو صاف در دست گرفته و سیخ رو از یک بند انگشت بالاتر از دم ماهی داخل

 ماهی میکنیم به شکلی که از طرف دیگر شکم خارج بشه مثل کوک زدن پارچه

و بعد ماهی رو به سمت قوس اس انگلیسی کمی انحنا میدیم و سیخ رو از ماهی رد

 میکنیم و در انتها سیخ رونزدیک سر ماهی خارج میکنیم

یعنی به این حالت  $

اگر این شکل رو در نظر بگیرید متوجه میشید که سیخ از کجای ماهی رد شده $

و بعد پیاز و فلفل دلمه ای رو حلق حلقه میکنیم کف ماهتابه رو چرب میکنیم و پیاز و

 فلفل رو کف تابه چیده و ماهی رو به شکل ایستاده روی موادمون قرار میدیم

 وبا حرارت 180 درجه سانتی گراد در طبقه یکی مونده به آخر فر میزاریم به مدت 45 دقیقه

بعد ازینکه از فر خارج کردیم ماهی رو داخل ظرف مورد نظر قرار داده و به آرومی سیخ رو

 خارج میکنیم

/ 6 نظر / 23 بازدید
گلابتون

[دست] خیلی عالی بود !!! خیلیییییییی عالی ! من نفهمیدم چرا شوک میدیم ؟ نمیشه همینطوری معمولی یه نیم ساعت ماهی رو توی موارد مارینه بخوابونیم ؟ حتما باید شوک بدیم ؟ دلیل خاصی داره ؟

آفاق

سلام مهسا جان سال نوتون مبارک. خوشحالم که دوباره دستورای غذایی خوب و خوشگل و خیلی حرفه ای واسمون می ذاری. خیلی عالیه. مرسی[قلب]

گلابتون

متوجه شدم . فکر کردم برای این نوع پخت ماهی باید زمان مارینه به صورت شوک و کوتاه مدت باشه . مرسی از توضیحتون [ماچ]

پاستیل

منم دلم برات تنگ شده بود عزیزم! مرسی از غذاهای خوشگلت! اگه درستشون نکنم حتما ایده میگیرم! ولی سوپت رو همیشه درست میکنم و همه میگن به به [ماچ][قلب]

مطبخ رویا

سلام دوست عزیزم ...امیدوارم سال بسیار خوبی در پیش داشته باشید .......این ماهی هم فوقالعاده هست ...

lili

سلام مهسا خانم وبلاگ تون خیلی حرفه ایه منم یه وبلاگ دارم پر دستور غذا های خوشمزه بهم سر بزن و نظرتو بگو[گل] اینم لیست آخرین غذاهام: مگی می گورنگ (نودل سرخ شده) Maggi Mee Goreng یک غذا از آسیای جنوب شرق است که با ادویه ی هندی " گارم مساله" تهیه می شود. گارم مساله، ادویه جادویی The Magic Spice - Garam Masala "گارم مساله "یک ادویه ی متداول هندی است مرغ بهاری با پنیر پارمزان Parmesan spring chicken غذایی پر از مزه های بهاری، کم چرب و سرشار از ویتامین C! پودینگ برنج در مایکروفر MICROWAVE RICE PUDDING سس خوشمزه ی گوشت قابل استفاده روی انواع گوشت کبابی و آبپز! سس هلو برای روی کیک یا شیرینی TOPPING) PEACH SAUCE (ICE CREAM OR CAKE این سس می تونه بجای مارمالاد یا مربا هم استفاده بشه ماسالای تخم مرغ Egg Masala ماسالا در آشپزی هندی به خوراکی گفته می شود که از مخلوط چند ادویه یا چاشنی درست شده سوپ گوجه فرنگی و ریحان Homemade Tomato Basil Soup جوجه کباب هفت رنگ کیک چایی موز و گردو Banana Nut Muffins