پیراشکی ساده

مواد لازم

گوشت چرخ شده : ٢۵٠ گرم

پیاز: ١ عدد

سیب مینی: ١ عدد

جعفری ساطوری شده : یک لیوان

نان لواش: ٢ عدد

فلفل دلمه ای : ١ عدد

ترخون : ٢ ساقه

پنیر پیتزا: ٢ ورق

رب گوجه فرنگی : ١ ق غ

نمک فلفل: به میزان لازم

آویشن : ١ ق چ

سس کچاپ و سس خردل : به میزان لازم

ابتدا پیاز و در روغن تفت میدیم و سرخ میکنیم تا عسلی بشه بعد گوشت رو بهش

اضافه میکنیم بعد جعفری و فلفل دلمه ای رو داخلش میرزیم با نمک و فلفل و آویشن بعد

 سیب زمینی رو حبه قندی خورد میکنیم و سرخ میکنیم و با مواد مخلوط میکنیم در

مرحله بعد روغن رو داغ کرده و در یک ماهی تابه نون رو سرخ میکنیم در حدی که طلایی

بشه.وقتی که نون سرخ شد مواد رو روی نون میریزیم و صاف میکنیم مواد رو زیاد نریزید

 که نون سنگینی کنه و بشکنه بعد روش رو ترخون میزاریم و پنیر رو روش میزاریم و داخل

ماکرو فر با قدرت ١٠٠% به مدت ٣ دقیقه قرار میدیم تا پنیر آب بشه وقتی بیرون اوردیم

روش رو گرد  فلفل سیاه تازه و سس خردل و قرمز میریزیم و کمی هم آویشن میپاشیم

 

 

/ 6 نظر / 16 بازدید
پاستیل

وای چه خوشمزه...[قلب] چه خلاق!!! یه غذا با کنجد بهم یاد میدی؟[زبان] کلی کنجد آوردم با خودم ولی استفاده نمیشه زیاد[گل]

نسرین

سلام خانومی فکر میکنم خیلی سریع تر از پیتزا درست بشه درست میگم؟ ممنونم عزیزم میشه زیرش از نون باگت یا تست استفاده کرد؟

شش و بش

سلام ممنون ابتکار جالبی بود

setare

از غذاهای جدید خوشم میاد.ممنون که ارائه میدید.

فرناز

دست گلت درد نکنه مهسا جون . این پیراشکی رو که دیدم مطمئن شدم واقعا باید تو کار شف بود تا بشه یه همچین کاری کرد . من نهایتش یا خمیرو خودم درست می کردم یا مایع گوشتیمو برای ماکارونی استفاده میکردم اگه نون در دسترس نبود ... ایده جالبی بود .. مرسی عزیزم

نیکو

داخل پیراشکی تون از عصاره پیاز الیت استفاده کنید که غذاتون رو زیباتر کنید.http://www.manoelite.com/