آش دوغ

مواد لازم برای 4 نفر:

دوغ : نیم لیتر

برنج : یک پیمانه 

سبزی شامل : تره گشنیز برگ سیر(یک عدد) خرد شده : یک پیمانه

نخود پخته: یک دوم پیمانه

سیر : یک بته کوچک یا متوسط

زردچوبه 

نمک و فلفل

نعنا داغ و سیراغ

آب : دو لیوان

در ابتدا برنج رو که از قبل خیس کردیم میزاریم تا با آب بپزه بعد که کاملا گره برنج باز شد سبزی رو اضافه میکنیم تا کمی بپزه بعد نخود پخته رو اضافه میکنیم توجه داشته باشید که آب برنج نباید بسوزه و اگر آب کم شد و برنج خیلی سفت بود آب اضافه کنید وبعد موقع اضافه کردن دوغ باید توجه داشته باشید که اگر دوغ رو همینطور به آش اضافه کنید میبره چون بنابراین مقداری از مخلوط برنج و سبزی رو داخل یک کاسه که داخلش دوغ ریختید بریزید هم بزنید و بعد داخل قابلمه بریدید توجه داشته باشید که دائم آش رو هم بزنید بعد سیر رنده شده رو داخل تابه ریخته و با زردچوبه کمی تفت بدید و داخل آش بریزید و بزارید تا آش جا بیافته در انتها روی آش رو با سیر و نعنا داغ تزئین کنید

نکته :آذری های عزیز داخل این آش  تخم مرغ میریزند که من نریختم 

نوش جان

 

/ 6 نظر / 84 بازدید
طاهره

سلام مهسا جان خوبی؟ آش دوغ معرکه ایی پختی دستت درد نکنه عزیزم منم آپم بهم سر بزن

آشپزبانو

مرسی عزیزم...عالیه...تا حالا آش دوغ درست نکردم..یه بار امتحان میکنم

Hamid

سلام تخم مرغ رو بعضی به آش اصافه می کنند تا مجبور نشن آش رو تا وقتی که به نقطه جوش نرسیده بهم بزنند. ضمنا این آش با دوغ پاستوریزه اصلا خوشمزه نمیشه ما برای تهیه این آش خوشمزه از دوغ محلی یا آیران (Ayran) استفاده میکنیم

مهسا

من خودممم اردبیلیم اتفاقا ما آش دوغ رو با دوغ پاستوریزه درست می کنیم به مراتب خوشمزه تر و سفید تر میشه البته با آیران(دوغ محلی) هم میشه درست کرد ولی رنگش زرد میشه و سفید نمیشه[لبخند]

بسیار عالی است ا. این همه سلیقه