ماهی گوازیم شکم پر

مواد لازم

ماهی گوازیم

سبزیجات معطر

سیر بته ای

ساقه سیر

رب انار

گردو ساطوری شده

آب لیمو

پودر زنجبیل

پودر سیر

ادویه ماهی هندی در صورت دسترس

نمک و فلفل سیاه

آرد گندم

زردچوبه

روغن زیتون

 

ماهی گواریم رو اگر بدون پوست تهیه میگنید تیغ وسطش رو در نیارید ولی اگر با پوست تهیه میکند تیغش رو در بیارید تیغ وسط رو دربیارید و دو طرف میانی رو با موچین در بیارید این ماهی بااینکه خیلی ریز هست ولی خیلی تیغ داره

ماهی رو در مخلوط آب لیمو پودر سیر پودر زنجبیل ادویه هندی و نمک و فلفل بخوابونید تا مزه دار بشه نیم ساعت کافیه

برای شکمش سبزیجات معطر + رب انار + گردو چرخ شده + سیر ساطوری و نمک و فلفل رو با هم مخلوط کنید رب انارش باید زیاد باشه در حدی که مخلوطمون رو به شکل خمیر دربیاره زیاد هم نریزید چون ترش میشه

شکم این ماهی ها خیلی کوچیکه و برای همین دیگه نمیتونید شکمش رو ببنیدید برای همین به شکل باز در میاد

داخل شکم های ماهی رو از مواد پر میکنیم به صورتیکه کل ناحیه شکم پر پر بشه و دیگه 2 طرف ماهی بهم نرسه داخل ظرف پیرکس رو با روعن زیتون چرب میکنیم و ماهی های پر شده رو در مخلوط آرد و زردچوبه میزنیم و داخل پیرکس میچینیم و روش رو هم مقداری روغن میریزیم و در فری که از قبل با دمای 240 درجه سانتی گراد گرم کردیم به مدت نیم ساعت قرار میدیم بعد از نیم ساعت صبر میکنیم کمی خنک بشه و با برنج سرو میکنیم

با این ماهی قلیه ماهی هم میتونید درست کنید

 

/ 9 نظر / 199 بازدید
مریم ه

سلام گلم !!خسته نباشی میشه از ماهی های دیگه هم استفاده کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ واسه عید خوب چیزیه !!![قلب]

طاهره

سلام عزیزم خوبی؟ خیلی خوشحالم روی ماهتو دیدم بابت آموزش خوبت هم متشکرم ما هیچکدوم از ماهی هایی که گفتی رو نداریم غیر از شوریده [چشمک] ولی این غذا رو درست کردم خیلی خوش طعم هست

شیرینکده

سلام عزیزم ممنون خیلی عالیه راستی منم اپم دوست داشتی یه سر بزن

دانشجو

لنگر عشق زدم بر دل طوفانی تو تکیه گاهم شده است ساحل بارانی تو

nadima

SALAM MAHSA KKHANOM chand soal dashtam darmorede in ghazaie khoshmaze 1:mahi inja lax hast 2222:manzor az sabzie moatar kodomha hastand 3:sire boteiy chieia sire sagheiy age robe anar nabashe mishe? mamanon Nadima [گل][گل][گل] lotfan zod javab bedid chon mikham baraie nahar farda bezaram[نیشخند][نیشخند][خجالت]

نفس

بهههههههه چه خوشمز.ممنون

شیوا

وای من عاشقه ماهیم این غذا رو خیلی دوست دارم ممنون سر اشپز بازم گل کاشتید[قلب]

negin

ممنون. غذای دریایی عالیه. ولی من کمتر می تونم ماهی بخورم به بوش حساسم. دستت درد نکنه خانومی. راستی گلم ما همدیگه رو لینک نکردیم؟؟؟