بامیه

مواد لازم :

آرد : یک و نیم پیمانه

آب : یک و نیم پیمانه

روغن جامد : یک دوم پیمانه

تخم مرغ : ۵ عدد

وانیل : یک دوم قاشق چای خوری( من درینجا وانیل نداشتم از یک مقدار دارچین و هل پودر شده استفاده کردم )

روغن برای سرخ کردن

مواد شربت:

شکر : ٣ لیوان

آب : یک و نیم لیوان

گلاب: یک شوم لیوان

هل درسته : ٣ عدد

آبللیمو : یک ق غ

زعفران : به میزان لازم

در ابتدا شربت را تهیه میکنیم بدین صورت که ابتدا شکر رو در قابلمه ای میریزیم و بعد آب

جوش رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا حل بشه بعد از اینکه قوام اومد و کاملا جوشید

گلاب هل و آبلیمو و زعفران رو اضافه میکنیم

و بعد از ٣ دقیقه جوشیدن خاموش میکنیم

برای تهیه بامیه ابتدا کف یک قابلمه یا ماهی تابه گود روغن جامد آب شده رو ریخته و

روش آب میریزیم و شعله رو روشن میکنیم تا کف ظرف حباب های ریز مشاهده بشه که

در وبلاگ رویا جون با تصویرش توضیح دادند که خیلی واضح تره

بعد ازینکه حبابها ایجاد شد مخلوط آرد و وانیل یا دارچین رو سریع داخلش میریزیم

و با قاشق هم میزنیم انقدر هم میزنیم تا یکدست بشه!

البته خیلی جون میخواد واسه هم زدنش اگه میزان موادمون زیاد باشه! بعد از ۴ یا ۵

دقیقه اون رو میزاریم تا خنک بشه به میزانی که دست رو نسوزونه

بعد دونه دونه تخم مرغ ها رو داخلش میشکنیم و با دست ورز میدیمدر آخر خمیر کش

داری به دست میاد که خیلی خیلی به دست میچسبه!

بهد روغن رو داخل یک قابلمه ریخته حداقل تا نصف قابلمه باید روغن بریزیم

بعد خمیر رو داخل قیف ریخته و شکل میدیم و داخل روغنی که خیلی داخ نشده میریزیم

روغن خیلی نباید داغ باشه چون میسوزه

من به خاطر این این بامیه ها رو گرد درست کردم چون ماسوره بزرگ نداشتم به خاطر

همین با ماسوره کوچیک درست کردم اول تو یه بشقاب درست کردم یعنی تنظیماتش رو

انجام دادم و بعد داخل روغن انداختم

اگر داخل مستقیم بخواید خمیر رو به حالیت گرد داخل روغن بریزید هیچ وقت اینجوری

نمیشه سرش از هم باز میشه

برای اینکه خمیر کف بشقاب نچسبه یک مقدار چرب کنیدو بعد دونه دونه گردالی های

درست شده رو داخل روغن بندازید

بعد طلایی شد و کاملا سرخ شد و سبک شد  اول روغنش رو با دستمال بگیرید وبعد

داخل شربت بندازید

حواستون باشه یه وقت شربتتون داغ نباشه چون بامیتون خمیر میشه من حدود یک

ساعت داخل این شربت گذاشتم بمونه بعد ازین مدت بامیتون آمادست!

باز هم از رویا جون تشکر میکنم !

 

 

/ 13 نظر / 5 بازدید
نمایش نظرات قبلی
مهدی خداوردی

سلام برتو ای آشپز جوان چشم هر چی شما بگید شما بگید من چکار کنم منم میرم همون کارو میکنم ممنون

مطبخ رویا

سلام مهسا خانوم نازنینم .....چه قدر بامیه ها خوشگل شدند ....نوش جانتون دوست گلم ..[گل][گل]

زهره

سلام مهسا خانم [گل] خیلی عالی شدند[قلب]

ریحانه

سلام مهسا جان خوبی ممنون خیلی عالی شده [دست] دوست خوبم یکی از دوستان که شاگرد استاد بوده و ساکن ارومیه هست تصمیم داره یک جشنواره غذا در ارومیه به نفع کودکان سرطانی محک راه بیاندازه با داوری استاد رنجبر هر زمان تاریخ دقیق معلوم شد بهت خبر میدهم. موفق باشی به امید دیدار

elham

واااااااااااااااااا ی ی ی ی !‌چه طوطوی گوگولی یی داری ی ی ی !!!!! خیلی خوشگله ه ه ه ه گوگولیی ی ی ی ی ی ی [بغل][خنده][قلب] بامیه هاتم که خیلی عالی شده آفرین! در مورد سوالت ننه جون باید بگم من سال 82 لیسانس ادبیات زبان انگلیسی گرفتم و واسه دانشجو بودن دیگه خیلی پیرم ننه!!![نیشخند] فقط به آشپزی خیلی علاقه مندم و اگه یه کلاس جدیدی جایی برگزار بشه .اگه گشنگی هم بخورم پوله اون کلاسو جور میکنم و میرم یه چیز جدید یلد بگیرم حالا فکر نکن رفتم کلاس نون وایی ها!!! نه... این کلاسه انواع نونای فانتزی و مغز داره و خیلی هم باحاله![مغرور] یاد که گرفتم به همتون یاد میدم!!! راستی اون گومبولیا روی کیک شکلاته خودم درستیدم[پلک][مغرور]

لادن(ژورنال غذای لادن)

سلام سلام مهسا خانم. بالاخره تونستم پست بامیه ی به این خوشگلیتو ببینم . ادامه ی مطالب برام یک هفته بود باز نمیشد الانم خواستم برای عکس قشنگ طوطیت پیام بذارم که باز نشد..... بامیه ت خیلی خوش فرم شده. من هروقت خواستم تهیه کنم این شکلی درست می کنم خیلی شیک تره....طوطی نانازیت هم خیلی خوش رنگه و خوردنی[خوشمزه][زبان]

رها

سلام خیلی قشنگ شدند[گل]

زهرا

با سلام با تشکر از وبلاگ خوبتون من هزینه کلاسهای استاد رنجبرو می خواستم

رهاراد

آشپزی های وب شما واقعا عالیه ...من خیلی خیلی استفاده کردم ممنونم[گل]