فلافی پنکیک

مواد لازم:

شیر : سه چهارم فنجان

سرکه سفید : 2 قاشق چای خوری

آرد : یک فنجان

شکر : سه قاشق چای خوری

بکینگ پودر : یک قاشق چای خوری

جوش شیرین : یک دوم قاشق چای خوری

نمک : یک دوم قاشق چای خوری

تخم مرغ : یک عدد

کره ذوب شده : 2 قاشق چای خوری

روغن و کره : یک قاشق غذاخوری

در ابتدا سرکه رو داخل شیر ریخته تا شیر ببره و 5 دقیقه میزاریم تا بمونه

آرد و بکینگ پودر و نمک و جوش شیرین و شکر رو با هم مخلوط میکنیم و الک میکنیم

تخم مرغ رو با همزن سیمی میزنیم و کره رو داخلش میریزیم و بعد شیررو بهش اضافه

میکنیم و هم مزینیم بعد مخلوط آرد رو اضافه میکنیم و کم کم میزنیم تا گوله نشه

انقدر میزنیم تا صاف بشه اگه همین مقدار رو رعایت کنید دیگه احتیاجی به اضافه کردن

آرد نداریم

تابه صاف و تفلون رو انتخاب میکنیم یا اگه تابه مخصوص پنکیک داریم رو آماده میکنیم کف اون رو با مخلوط کره ورغن با قلمو چرب میکنیم

روی حرارت قرار میدیم تا گرم بشه

مقداری از مایع رو در مرکز تابه میریزیمو انو پخشش میکنیم توجه داشته باشید نباید ضخامتش زیاد باشه پخش کردن رو با قاشق انجام ندید دسته تابه رو گرفته و انو بچرخونید با حرکات دورانی تا پخش بشه

بعد از گذشت 3 دقیقه انون کمی بلند میکنیم اگه زیرش طلایی شده بود برش میگردونیم تا اون طرفشم طلایی بشه

لایه ها رو به ترتیب میپپزیم

در انتها بین هر لایه کره و عسل میریزیم و لایه ها روی هم میچینیم

نوش جان!

 

/ 8 نظر / 70 بازدید

عالیییییییییییییییییییییییییییییه

مریم ه

با سلام و با تشکر !!!!اگر میشود طرز صحیح قهوه میخوام[خجالت][خجالت]

طاهره

سلام عزیزم دستت دردنکنه حتما امتحانش میکنم ولی کاش کره نداشت [ناراحت]

مریم ه

با سلام !!با عرض پوزش نمیدونم قهوه ترک چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟[خجالت]

محمد

salam kheili khooob shode kash mishod emtehanesh konam faghat mikhastam bedoonam serke dakhele shir rikhtin maziatesh chie va age narizim akhare kar che moshkeli pish miad rasti goftin az sait fani herfei hatman peida mikonid raftam to saitesh to mashhad hodode 20ta amoozsh gahe ashpazi bood hamash neveshte bood makhsoos khaharan !!!!!! az webloge kheili kheili khobetoonam mamnoon hamishe koli chiz yad migiram hamishe biam inja niaz be kelas nadaram :) rasti mahi tabatoonam khoshkele :)

آنیک

سلام خسته نباشید. میدونم سوالم مسخرست ولی می پرسم منظورتون از فنجون استکانه یا لیوان؟ نمیشه وزنشو بگید من با خیال راحت این پنکیک عالی رو امتحان کنم؟

المیرا

سلام مهسا جون من هم دانشگاهیت بودم یادگار امام یا دت می یاد کی اشپز شدی؟