شیرینی لطیفه

مواد لازم :

تخم مرغ : 4 عدد

شکر : یک سوم لیوان(80 گرم)

آرد : 100 گرم

بکینگ پودر :یک قاشق مربا خوری

وانیل : یک دوم قاشق چای خوری

خامه قنادی : 100 گرم

پور شکر : به میزان لازم

آب جوش : 2 قاشق غذاخوری

کاغذ روغنی و قیف

ابتدا زرده و سفیده رو از هم جدا میکنیم و زرده رو اونقدر میزنیم تا لیموئی بشه بعد

شکر رو میریزیم و آب جوش رو اضافه میکنیم و با همزن برقی میزینیم تا یکدست بشه

 در ظرف دیگه ای سفیده رو با همزن میزنیم تا سفت بشه و از ظرف نریزه

آرد وبکینگ پودر و وانیل رو با هم مخلوط میکنیم و از الک رد میکنیم و داخل زرده میریزیم

و با همزن دستی هم میزنیم بعد ازین کار سفیده رو به

مخلوطمون اضافه میکنیم و به صورت دوارنی با لیسک یا هر وسیله تخت دیگه هم

میزنیم انقدر هم میزنیم تا مواد یکدست بشه و آرد در سفیده پخش بشه

فر رو از یک ربع قبل با دمای 240 درجه سانتی گراد گرم میکنیم و بعد در یک سینی

مخصوص شیرینی کاغذ روغنی پهن میکنیم و خمیر رو داخل قیف ریخته و به صورت دایره

یا بیضی روی کاغذ میریزیم توجه داشته باشید که بینشون فاصله بزارید در آخر روش پودر

شکر میپاشیم

و داخل فر  قرار میدیم به مدت 7 دقیقه بعد ازینکه فر رو خاموش کردید 5 دقیق در دمای فر

نگه میداریم توجه داشته باشید بین کار درب فر رو باز نکتید و از همه مهمتر حتما یک ربع

قبل فر رو گرم کنید توجه کنید ازین بیشتر زمان نگذره

بیشتر از زمان تعیین شده در فر قرار ندید چون خیلی زود میسوزه

از فر که خارج کردید از کاغذ روغنی جدا کنید و بزاریدخنک بشه و بعد داخل یخچال قرار

بدید و بعد خامه آماده قنادی رو با همزن زده تا فرم بگیره و به وسیله قیف بین نانها قرار

میدیم و طرف دیگه رو بهش میچسبونیم

من از خامه قنادی پرستو استفاده کردم شما میتونید از لوازم قنادیها یا خود قنادیها تهیه

کنید

 

/ 9 نظر / 19 بازدید
elham غذای متفاوت

مهسا جون آردت کم بوده واسه همین لطیفه هات پف نکرده و پهن شده و دیگه اینکه زرده رو که با شکر میزنی ، 2 ق غ آب جوش بهش اضافه کن و هی هم بزن تا شکرت حل بشه دستت درد نکنه به نظر که خوشمزه میاد![پلک][ماچ]

شادی

خوب lمهسا جون خیالمو راحت کردی که منم برم سراغش. منم تا حالا درست نکردم اخه و فکر می کنم خیلی سخته ولی با توضیحات تو کمی اعتماد به نفس یافیدم خواهر جان ![لبخند][ماچ]

نکست باربی

لطیفه شیرینی راحت و بی دردسری هست منتها من همیشه دستوری دارم که درستش میکنم و خوب دراومده عین همینه ولی آردم 100گرم مصرف میشه یعنی 1 پیمانه و 1 ق غذاخوری . تو با ین میزان کم آرد مشکل نداشتی ؟

elham غذای متفاوت

جواب سوالتو توی وبلاگم دادم ! یادم نیست اینجا هم جواب دادم یا نه؟ آخه 2 نصفه شب بود حالا اگه جواب ندادم بفر ما اینم جواب: اون آب جوشی که گفتم ماله همون موقع هستش دیگه !آرد رو که زدی زرده سفت شده و توام ترسیدی! 3 ق غ آب جوش به زرده ی در حال هم زدن اضافه کن و بعد آرد رو کامل بزن و بعد سفیده زده شده رو بهش بزن مطمئن باش خوب میشه هر سوالی داشتی بپرس مهسا جونم

نکست باربی

ولی من اصلا آب جوش نمیریزم !! [من نبودم]

منیر

عالی شدن، معلومه که نون های لطیفه کاملاً نرم و پوک شدن، به معنای کلمه شیرینی لطیفه ـس [لبخند]

منصوره

سلام خیلی عالی شده . نوش جان[گل]

فاطمه

سلام من برای بار اوله که اومدم تو این سایت پیشاپیش تشکر میکنم[لبخند] برای اینکه قرمه سبزی بوی بد چربی گوسفند نده چکار کنم

زینب

سلام ممنون بابت دستورها اما من متاسفانه نمیتونم هیچ کدوم از عکسها رو ببینم میشه کمکم کنین