ته چین عدس

مواد لازم:

ماست -ترجیحا چکیده : یک و نیم لیوان

برنج پخته به مرحله آبکشی رسیده: 3 پیمانه

زعفران دم کرده : به میزان لازم

روغن مایع : یک لیوان

تخم مرغ : 2 عدد

نمک و فلفل : به میزان لازم

دارچین : یک قاشق مربا خوری

عدس خیس خورده: یک لیوان

پیاز : 1 عدد

زردچوبه : یک قاشق چای خوری

کشمش پلویی در آب خیسانده : نصف فنجان

در ابتدا عدس رو میپزیم و وقتی پخت پیاز رو باریک خرد میکنیم و در روغن با شعله کم سرخ میکنیم وقتی سبک شد زردچوبه میریزیم و داخل عدس میریزیم و در قابلمه رو میزاریم تا جا بیافته

فر رو از قبل با حرارت 200درجه سانتی گراد گرم میکنیم و دراین فاصله تخم مرغ رو در کاسه ای میشکنیم و با همزن میزنیم ماست رو اضافه میکنیم و میزنیم نمک و فلفل و نصف روغن رو میریزیم و برنج رو اضافه میکنیم وقتی خوب مخلوط کردیم زعفران رو هم میریزیم هم میزنیم توجه داشته باشید که آب زعفران باید کم باشه مثلا در حد ته فنجان! کمی از دارچین رو اضافه میکنیم و نصفی از مواد رو داخل یک قالب تفلون که کفش رو چرب کردیم میریزیم-توجه کنید که قالب حتما باید تفلون باشه یا ظرف پیرکس باشه تا راحت جدا بشه برای ته چین اگر ظرفتون پیرکس باشه ته چین باید غرق روغن باشه ولی اگر تفلون باشه روغن زیادی احتیاج نداره

یک لایه از مواد رو میریزیم و روش رو صاف میکنیم لایه زیرین باید کمی کلفتتر باشه ،
آب عدس رو کاملا میگیریم وعدس رو روی برنج میریزیم و صاف میکنیم و کشمش رو روش میریزیم و باقی مانده مواد برنج رو اضافه میکنیم و کاملا روش رو فشرده میکنیم و روغن رو روی مواد پخش میکنیم!

به مدت یک ساعت داخل فر میزاریم و بعد ازینکه خنک شده از قالب درمیاریم

/ 21 نظر / 85 بازدید
نمایش نظرات قبلی
شادی

وای چه گرد و قلمبه و جذابه.[نیشخند] خانم شربت نعنا رو درست کردم امروز و با همسری خوردیم و بسی لذت بردیم. خیلی عالی بود. مرسی[ماچ]

معصومه

سلام مثل همیشه عالی و خوشمزست

ساناز

مهسا جون امکانش نیست روغن کمتری استفاده کنیم؟ به نظرم روغنش برای سه پیمونه برنج خیلی زیاده[ناراحت]

آسو

سلام مهسا جون... دستت درد نکنه خیلی غذای خوبی به نظرمیرسه... ولی...................میشه کشمش روحذف کرد؟

منیر

مهسا جان چقدر ته چین تون قشنگ و یه دست رنگ گرفته! عالی شده [لبخند]

شمسي

سلام مهساجان عزيزم دلم برات تنگ شده درفيس بوك هرروز مي ديدمت باز دستت درد نكنه دخترگل

samira

سلام مهسا جان واسه امشب ميخوام اين غذات رو درست كنم دعا كن خوب دربياد قالب تفلون هم ندارم اغلب توي پيركس ته چين درست ميكنم... مرسي عزيزم غذا باز با عدس داشتي برام بذار چون كمبود آهن دارم و البته عاشق عدس هم هستم[نیشخند] فداي تو ... ممنون

samira

راستي كشمش دوست ندارم.. ميتونم از اين غذا حذفش كنم؟

nadima

[عجله]

باران

خانومی سلام نصف روغن رو باید برای ته چین بریزم و نصف دیگرش رو روش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اگر اینطوره غذا چرب نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟