میتاراشی دنگو

مواد لازم :

آرد برنج : یک پیمانه

نشاسه برنج یا همون آرد برنج گلوتن دار : یک پیمانه

آب داغ : یک دوم پیمانه

پودر شکر : دو قاشق غذاخوری

 

مواد لازم برای سس :

سویا سس لایت : یک قاشق غذاخوری

پودر شکر : 4 قاشق غذاخوری

آب : یک چهارم پیمانه

میرین (یک نوع سس شیرین ژاپنی) : یک قاشق غذاخوری(اگر نداشتین هم ایرادی نداره)

نشاسته ذرت : یک قاشق غذاخوری

آب سرد : چهار قاشق غذاخوری

 

ابتدا در یک قابلمه آب بریزید و بزارید جوش بیاد و تو یک کاسه آب سرد بریزید و توش یخ بریزید

تو یک کاسه آرد برنج و نشاسته برنج و پودر شکر رو مخلوط کنید و آب رو کم کم بهش اضافه کنید توجه داشته باشید آب نباید به حدی داغ باشه که دستو بسوزونه در حدی آب بریزید که خمیر نرم و منسجمی به دست بیارید که به دست نچسبه بعد ورزش بدید و ازش تکه هایی به اندازه گردو بردارید و گلوله کنید وقتی تموم شد همه رو داخل آب داغ بندازید اول که خمیرو میریزید به ته قابلمه میرن و بعد از چند دقیقه میان نزدیک سطح آب اون موقع از آب خارجشون کنید و داخل آب یخ بندازیدشون 5 دقیقه صبر کنید و بعد از آب یخ خارج کنید و روی تخته بامبو بزارید تا آبش بره بعد اونها رو مثل گوجه به سیخ چوبی بکشید بهتره سیخ رو کمی خیس کنید تا راحتتر از سیخ رد بشه

بعد یک تابه رو روی حرارت بزارید و وقتی خیلی داغ شد دنگو ها رو توی تابه بچینید و صبر کنید تا لکه های قهوه ای روش ایجاد بشه مثل ته دیگه وقتی یک طرفش رنگ گرفت برش گردونید تا طرف دیگه ش هم همینطور باشه.... فقط حواستون باشه که تابه نباید چرب باشه

در این مرحله سس رو درست کنید

نشاسته ذرت رو با مقداری آب سرد مخلوط کنید تا حل بشه ...در یک سس پن یا قابلمه سس همه مواد سس رو با هم مخلوط کنید و نشاسته حل شده رو هم اضافه کنید و با ویسک هم بزنید و روی حرارت قرار بدید تا سس غلیظ بشه

بعد روی دنگو ها که کباب شدن بریزید و میل بفرمایید

میتونید دنگو ها رو با سس شکلات هم سرو بفرمایید

 

/ 2 نظر / 5184 بازدید
آشپزی رنگین کمان

سلام عزیزم . ممنون از آموزش خوبت ظاهرش که عالیه باید یه بار امتحان کنم [لبخند]

ساناز

ممنونم شف عزیزم من عاشق چیزهای جدیدم حتما امتحان می کنم... راستی یه سوال ازگیل ژاپنی همون گلابی وحشی خودمونه که تو شمال فراوونه؟