چیکن استروگانف

مواد لازم :

سینه مرغ : 2 عدد

قارچ  اسلایس شده: 10 عدد

آرد : یک قاشق غذاخوری

پیاز : 3 عدد نواری باریک خرد شده

نمک و فلفل : به میزان لازم

آویشن : به مقدار لازم

خامه : یک قاشق غذاخوری

آ داغ : 2 فنجان

روغن

خامه : به میزان لازم

سیب زمینی جهت تهیه چیپس : 2 عدد بزرگ

مواد لازم جهت تهیه سس سفید :

شیر : یک لیوان

آرد : 2 قاشق غذاخوری

کره : 50 گرم

روغن : یک قاشق غذاخوری

فلفل سفید و نمک

در ابتدا روغن رو داخل قابلمه میریزیم و بعد پیاز رو اضافه میکنیم و در رو میزاریم تا پیاز کاملا نرم بشه

در این حین سینه مرغ رو خلال خلال خرد میکنیم به اصطلاح کبریتی خرد میکنیم

وقتی پیاز نرم شد مرغ رو اضافه میکنیم

و درب قابلمه رو میزاریم تا با آب پیاز بپزه وقتی آب مرغ کشیده شد یک فنجان آب داغ اضافه میکنیم و دوباره میزاریم تا بپزه

2 مرحله این کار رو انجام میدیم

مرحله دوم که آب مرغ کشیده شد یک قاشق آرد اضافه کرده و تفت میدیم و بعد یک سوم فنجان آب میریزیم نمک و فلفل و آویشن میزنیم و بعد از 10 دقیقه خامه رو اضافه میکنیم و از روی شعله برمیداریم

در این مرحله یطاغ سیب زمینی میریم برای سیب زمینی بیف استروگانف بهتره مراحل زیر رو اجرا کنید تا هم حجم غذاتون زیاددتر بشه و هم لذیذ تر بشه هیچ وقت از چیپس استفاده نکنید

سیب زمینی رو رنده کنید با دنده درشت به صورتی که سیب زمینی رو تا آخر دندادنه های رنده محکم بکشید یا اینکه با غذا ساز این کار رو انجام بدید

سیب زمینی رو در آب سر بخیسونید و چند بار با فاصله کم آبش رو عوض کنید تا نشاسته اضافی بره

بعد داخل کاسه ای که آب سرد و یخ هست سیب زمینی ها رو اضافه کنید

بعد از 20 دقیقه آبکشی کنید و فشار بدید تا آب اضافی بره و روی دستمال پهن کنید تا خشک بشه

روغن مخصوص سرخ کردنی رو داغ کنید سعی کنید تو روغن غوطه ور سرخ کنید

و سیب زمینی ها رو اضافه کنید در ابتدا یه هم کوچیک بزنید و بعد بزارید تا سرخ بشه

و بعد از روغن جدا کرده و روی طوری قرار بدید

در این مرحله سس سفید رو درست میکنیم

ابتدا روغن و کره رو داخل ظرف مخوص ریخته و روی حرارت قرار میدیم آرد رو اضلفه میکنیم و تفت میدیم بعد شیررو آروم آروم اضافه میکنیم و با همزن سیمی هم میزنیم تا یکدست بشه وقتی مثل کرم شد از روی حرارت برمیداریم و نمک و فلفل اضافه میکنیم

در ظرف مورد نظر ابتدا مواد مخصوص چیکن رو پخش میکنیم و بعد روش سس سفید میریزیم و بعد روش خامه میمالیم و روش سیب زمینی ها رو میزایم

نوش جان

 

/ 10 نظر / 166 بازدید
زهرا عرفانی

سلام مهسا جون. عجب چیکن استروگانف ی شده. خیلی ی ی عالیه. مخصوصا اون روش عالی واسه درست کردن چیپس خونگی. ممنون عزیزم. میبوسمت.

منیر

من عاشق چیکن استروگانف هستم. دست گلتون درد نکنه مهسا خانوم [لبخند] اون سیب زمینی های طلایی و برشته خیلی هیجان انگیزن [هیپنوتیزم]

الی گولو

به به به به به به به همه پستات یک چیزی توش هست واسه یاد گیری واقعا بهت تبریک میگم مهسا جون

شیوا

سلام سراشپز خیلی خوب شده تزیینشم ساده ولی زیباست دلم اب افتاد[نیشخند]

زهره

سلام مهسا جون. خیلی ممنون بابت آموزش این چیکن استروگانف که دلمونو آب انداخت[قلب] ولی من آخرشو نفهمیدم! وقتی که مرغ و سس سفید و چیپس رو طبقه ای ریختیم بعدش توو فر نمیذاریم یا میذاریم؟ قربونت

saeede

سلام،ممنون از سایت خوبتون.ضمن تشکر از مهسا جون میخواستم بگم شما توی روش تهیه چیکن استراگانف چیزی راجع به قارچ نگفتید.اگه میشه یه توضیحی راجع بهش بدید.

saeede

مرسی از پاسخت عزیزم :-* حتما این خوراک خوشمزه رو درست میکنم:-)

عليرضا

سلام به نظر من اينقدر روي غذاتون سيب زميني ريختيد كه اصلا" خود غذا معلوم نيست اگرم سيب رو كنار بزنيم باز متاسفانه روي غذا پر خامه هستش و اين رو هم بگم كه هيچ وقت هيج جاي دنيا هيچ كسي چيكن استروگانف رو با زيتون تزئين نميكنه شما كه حرفه اي هستيد چرا ؟ ولي مطمئن هستم كه خوشمزه ست

راعی

ممنون از همه مطالبی که در اختیار ما می گذارید.این چیکن استروگانف محشره.ممنون

پری

ممنوووووووووووووووووون یه عمره دنبال دستور این مدل چیپس سیب زمینی بودم