ماهی کله قوچی

مواد لازم :

ماهی قزل آلا به اصطلاح بی خس شده ( تیغ در آورده شده) : ١ عدد

مواد مزه دار کردن: یک پیمانه ( این مواد در اسکالوپ ماهی آمزش داده شده) در صورت

 نیاز به اون پست مراجعه کنید

مواد اسکالوپ ماهی : ٢ ق غ ( گردو خرد شده + جعفری+ زرشک + پنیر پیتزا )

در ابتدا ماهی رو بی خس کنید اگر خودتون بلدید که این کار رو بکنید اگرم بلد نیستید

 میتونید به ماهی فروشی بگید تا این کار رو براتون بکنه بی خس کردن به در آوردن کامل

 تیغ ماهی از مهره متصل شده به سر تا دم میگن آموزششم با نوشتن نمیشه که من

 اینجا بزارم واگرنه این کار رو میکردم چون عملی باید انجام داد وقتی که این کار رو کردید

 اگر به ماهی نگاه کنید یک قسمت باله کوچک روی بالای شکمش که میشه کمرش

(مثلا)! داره عمق اون قسمت رو در نظر بگیرید و از سر ماهی یک بند انگشت فاصله بدید

 و از نقطه ای  که فاصله گذاشتید قسمت بالای ماهی رو تا آخر ببرید البته اول دم ماهی

 رو تا جایی که استخوان داخلی وجود داره ببرید و بعد این کار رو بکنید تا ماهی به ٢

فیله که به سر متصل هست تقسیم بشه.اگه به عکس این غذا نگاه کنید متوجه میشید

که چطور برش خورده. بعد برای ٣٠ ثانیه به ماهی شک میدیم یعنی مزه دارش میکنیم

 (اگه  مقدار مواد استفاده شده در مزه ٢ برابر باشه بهش شک میکن ) که در اسکالوپ

 ماهی در موردش توضیح دادم.بعد کف سینی فر رو چرب میکنیم یک لایه پیاز حلقه

 شده میچینیم و ماهی رو به حالت ایستاده قرار میدیم به همین شکلی که تو بشقاب

 میبینید و دو طرف فیله  ماهی رو رل میکنیم  بعد از رل کردن مقداری از مواد اسکالوپ رو

 روی رل ایجاد شده میریزیم و فشار میریم تا کمی داخل بره(میتونید ماهی رو ساده

داخل فر بزارید بدون مواد اسکالوپ) بعد با حرارت ١٨٠ درجه در طبقه وسط فر به مدت ۴۵

دقیقه قرار میدیم .بعد ازینکه آماده شد در بشقاب قرار داده و با هرچی که دوس داشتید

 تزئین کنید!و روش  مقداری روغن زیتون بریزید! اگرم دوس داشتید میتونید قبل اینکه

 ماهی رو تو فر بزارید ذرت رو حلقه حلقه کنید و داخل سینی فر بزارید تا با ماهی بپزه

ذرت طعم بی نظیری میگیره که هم به عنوان اردور و هم به عنوان تزئین میتونید ازش

 استفاده کنید

 

 

/ 10 نظر / 12 بازدید
زهره

سلام مهسا ی عزیز . قالب نو مبارک.خیلی قشنگه چه غذای جالب و زیبایی و البته حتما خوشمزه. خیلی دوست می دارم درست کنم. ممنونم از شما [گل]

آفاق

سلام سرآشپز عزیز خیلی این غذا برام جالب بود. ممنون از آموزش عالی. خیلی خوشگل شده. واسه مهمونی هم خیلی مناسبه[قلب]

سهیلا

سلام مهسا جان خوبی شرمنده این چندروز نمیتونستم کامنت بزارم همش میزد بیرون نمیدونم سیستم مشکل پیدا کرده 2روز که اصلا قطع بودم کامل سرکارهم که گاهی فرصت نمیشه ممنونم که بهم سرزدی موفق باشی

پاستیل

چه باحال.... حوشک میاد رستورانی تزئین میکنی[قلب][گل]

پاستیل

چه باحال.... حوشک میاد رستورانی تزئین میکنی[قلب][گل]

پاستیل

چه باحال.... خوشم میاد رستورانی تزئین میکنی[قلب][گل]

محسن

سلام دوست عزيز وبلاگ بسيار زيبا و جالب و پر محتوايي داريد از اينكه به وبلاگ ما هم سر بزنيد خيلي خوشحال ميشم اگر مايل به تبادل لينك بوديد مرا با نام " بهترين سايت آموزشي ايران " لينك كنيد و بگوييد كه شما را با چه نامي لينك كنم به اميد ديدار

محسن

سلام دوست عزيز وبلاگ بسيار زيبا و جالب و پر محتوايي داريد از اينكه به وبلاگ ما هم سر بزنيد خيلي خوشحال ميشم اگر مايل به تبادل لينك بوديد مرا با نام " بهترين سايت آموزشي ايران " لينك كنيد و بگوييد كه شما را با چه نامي لينك كنم به اميد ديدار

اتاقچه کدهای زیبا = پلاک 11

سلام خوبی ما که به یاد دوستان هستیم و خواهیم بود ولی این نشد خوبه پیشرفت زیادی داشتین بهتون تبریک میگم راستی یه چیزی هست اگه اومدی وب بهت میگم امیدوارم در تمام مراحل ok باشی بای تا .... [دلقک]