سوال شماره سه : خمیری شدن روی کیک اسفنجی

در جواب باید بگم که کیک اسفنجی از ظریف ترین کیکها هست و خیل نکات رو باید براش رعایت کنیم

دلبل خمیری شدن روی کیک پف نکردن کیکه و پف نکردن کیک دلیل بر پخت ناقص اون هست!

برای اینکه کیکتون خوب پف کنه و مراحل پخت کامل انجام بشه نکات زیر رو رعایت کنید:

برای هم زدن کیک حتما از لیسک استفاده کنید و آرد رو با الک به طور دورانی اضافه کنید تا گلوله نشه و زیاد احتیاجی به هم زدن نداشته باشه هم زدن زیاد باعث میشه پف کیک بخوابه

فقط 5 دقیقه آخر پخت اجازه داریم در فر  رو باز کنیم اگر زودتر باز کنیم پف کیک میخوابه

یک ربع قبل از قرار دادن کیک در فر.. فر را روشن کنید توجه داشته باشد فر نباید داغ باشه فقط باید گرم باشه واگر نه به کیک شک وارد میشه و حالت خمیری پیدا میکنه

و نکته ای که خیلی مهمه و کمتر کسی بهش توجه میکنه لرزش گاز هست!

وقتی که کیک در داخل فر هست کوچکتری لرزشی نباید داشته باشه حتی لرزش گذاشتن یک قابلمه روی گاز و اگر نه پف کیک میخوابه و خمیری میشه!

و دومین نکته مهم اینه که 15 دقیقه بعد از پخت کیک در فر رو باز نکنید و بزارید کیک داخل فر بمونه تا هوا به هوا نشه و پفش بمونه

توجه داشته باشید که رویه کیک اسفنجی زیاد هم نبیاد کرانچی بشه و باید لطیف باشه مثل تصاویر زیر

امیدورام ازین نکات نتیجه بگیرید

/ 5 نظر / 153 بازدید
فریده

وای چه کیکهای فوق العاده ای کاش یه روزی میتونستم من هم مثل تو کیکی بپزم

اتنا

مرسی بابت مطالبت .اگثر کیکهایی که من درست میکنم رو و زیرشون پخته ولی داخلش یه جورایی خمیری هست این کیک ها از انوواع شیفون و اسفنجی و کیک مرطوب هستند لطفا راهنمایی کنید البته وقتی خلال رو داخل کیک فرو میکنم به خلال چیزی نمیچسبه واسه همین فکر میکنم که کیک یخته ولی وقتی برش میدهم[کلافه] میشم

ندا

سلام.به به چه کیکهایی....من کیکهام مغزش خمیریه وروی کیکهام ترک میخوره

titi

مرسی از راهنماییتون.. عالی بود..[دست][لبخند][گل]