خورش بامیه در قابلمه سنگی

مواد لازم :

یک عدد قابلمه سنگی (توجه داشته باشید این قابلمه ها با قابلمه های سفالی فرق داره و جنسش از سنگی هست که تراشیده شده) طریقه استفادشم مقدمه مطلبم گفتم

بامیه : یک کیلو

گوشت تکه شده: نیم کیلو

پیاز خرد شده : 2 عدد

گوجه فرنگی : 4 عدد

رب گوجه : 2 قاشق غذاخوری

زعفران دم کرده : یک لیوان

لیمو ترش : 2 عدد

شور غوره یا غوره تازه : 2 فنجان

نمک و فلفل : به میزان لازم

زردچوبه : 2 قاشق چای خوری

در ابتدا پیاز رو با روغن تفت میدیم برای تهیه در قابلمه سنگی این کار رو ابتدا در تابه

انجام بدید

وقتی پیاز عسلی شد زردچوبه رو بریزید و بعد گوشت تکه ای را بریزید توجه داشته

باشید گوشت زیاد نباید ریز باشه

وقتی گوشت سرخ شد داخل قابلمه سنگی میریزیم و قابلمه رو روی حرارت ملایم قرار

میدیم و زعفران دم کرده رو داخلش میریزیم و یک لیوان آب داغ هم بهش اضافه میکنیم

بعد در قابلمه رو میبندیم تا گوشت بپزه بعد از 3 ساعت گوشت رو تست کنید ببینید

پخته یا نه اگر پخته بود گوجه فرنگی را داخل غذاساز میریزیم تا کملا پوره بشه یا با رنده

این کارو انجام میدیم بعد داخل یک تابه یک قاشق روغن ریخته رب گوجه را سرخ میکنیم

و گوجه را داخل رب میرزیم تا 5 دقیقه بجوشه و بعد داخل خورش میریزیم و نمک و فلفل

اضافه میکنیم

حالا میریم سراغ بامیه ها دم بامیه رو بکنید مواظب باشید از ته نگیرید تا لیزیش نزنه

بیرون بامیه رو با روغن سرخ میکنیم و در انتها وقتی خورش جا افتاد و به روغن افتاد

بامیه ها رو به همرا غوره روی خورش میریزیم و بعد از یک ربع جوشیدن خاموش میکنیم

و آب لیمو رو روش میریزیم

نوش جان

/ 0 نظر / 19 بازدید