هلیم گندم

مواد لازم : 

گندم بدون پوست : دو پیمانه

سینه بوقلمون بدون پوست و استخوان : یک عدد نصف

آب : یک لیتر

نمک : یک قاشق چای خوری

کره : 50 گرم

شیر : یک لیوان

گلاب : یک قاشق چای خوری

 

مواد لازم برای روی هلیم : 

شکر

کره ذوب شده

کنجد تفت داده شده

پودر دارچین

 

گندم رو از شب قبل بخیسونید روز بعد آبش رو عوض کنید و داخل قابلمه ای که آب ریختید بریزید سینه بوقلمون رو خرد کنید و داخل گندم بریزید و بزارید با هم بپزه در ابتدای پخت روی آب کف جمع میشه اون کفها رو با قاشق بردارید و دور بریزید تا کف تموم بشه بعد نمک رو اضافه کنید دربش رو بزارید و هر از گاهی هم بزنید تا گندم باز بشه و گوشت بپزه وقتی هم میزنید گوشت رو به دیواره های قابلمه فشار بدید تا ریش ریش بشه فقط توجه داشته باشید حرارت باید کم کم کم باشه اگه آب هلیمتون تموم شد و خیلی سفت شد میتویند آب داغ اضافه کنید فقط حواستون باشه ته نگیره در انتها که هلیمتون به این شکل در اومد

شیر رو جدا بجوشونید و داخل هلیم بریزید هم بزنید و بعد کره رو اضافه کنید و هم بزنید تا آب بشه بعد از چند دقیقه میتونید از گوشت کوب برقی استفاده کنید و با دور ضعیفش چند دور هلیم رو میکس کنید تا یکدست بشه بعد در صورت تمایل یک قاشق غذاخوری گلاب بهش اضافه کنید گلاب بوی ضحم گوشت و گندم رو از بین میبره و بوش زیاد مشخص نمیشه  درب هلیم رو بزارید تا دم بکشه یعنی به لعاب بیاد و هم بزنید

پخت هلیم به این مقدار تقریبا چهار تا پنج ساعت طول میکشه

 

در انتها هلیم رو داخل کاسه کشیده و روش شکر بپاشید و دارچین و کنجد بپاشید و روش کره آب شده بریزید و نوش جان کنید

/ 2 نظر / 3817 بازدید
امیر حسین

سلام خانم سر اشپز حلیم نه هلیم

فاطمه

سلام خانوم هنرمند خیلی وب خوبی داری با یه عالمه غذای هوس انگیز چقدر تزیین خوشگلی داره .... از هنرهات لذت بردم اگه موافق تبادل لینکی بهم خبر بده [گل][گل][گل][گل]