ادویه ترکی و عربی

مواد لازم :

زیره -تخم گشنیز-انیسون یا رازیانه    :   از هر کدام ١ قاشق

دارچین -جوز هندی :  از هر کدام ١ ق م

هل- فلفل سیاه :        از هر کدام ١ ق چ

همه مواد ذکر شده در بالا را به ادازه جدا کرده و با هم میکس میکنیم و کاملا آسیاب

میکنیم و در ظرف در بسته نگه میداریم تا بوی آن ماندگاری طولانی تری داشته باشد

در ضمن من فکر میکنم این ادویه برای خورش های ایرانی مثل قیمه خیلی مناسب

 باشه چون بوی هل و دارچین خیلی زیاد  توش حس میشه

/ 12 نظر / 32 بازدید
نمایش نظرات قبلی
بیتا

سلام مهساجون اگه اونطوریکه میگی امیدوارباشم اماقبول نشم خیلی افسرده میشم. تاحدی درست گفتی

بیتا

من الان درحال هنگ کردن بودم

زهره

سلام به سرآشپز عزیز مرسی از این آموزش مفید و کاربردی .تا حالا تجربه ای از رازیانه و جوز هندی نداشتم. حتما امتحان می کنم.شاد باشید. [قلب]

لیلا

سلام خانومی گل خوبی؟ دلم برات تنگولید گفتم بهت یه سری بزنم[زبان] مرسی از اطلاعاتت در مورد این ادویه [گل]

ღஜღ علی و مهسا ღஜღ

سلام مهسا جان[قلب] ببخشید دیر اومدم کلاس اینا داشتم....[زبان] الان خصوصی نظر میزارم[خجالت]

مریم ه

از راهنماییتون تشکر میکنم !!!من این قسمت را ندیده بودم با عذر خواهی..[خجالت]

فرناز

مهسا جونم اگه به این ادویه 2 سهم هم پودر گل محمدی خشک اضافه کنی ... بهترین ادویه پلویی میشه که تا حالا خوردی... من معمولا خودم تو خونه درست میکنم و همه ازم دستورشو میخوان [قلب] مرسی از نوشته های خوبت ...

sevda

kheyli mamnon khanume chef age mishe adviye baraye adviye polo ro ham begin