دلمه کدو

مواد لازم :

کدوی سبز کوچک : 8 عدد

گوشت چرخ کرده : 200 گرم

برنج خیسانده : یک پیمانه

پیاز خرد شده : 2 عدد

جعفری و نعنا خشک -در صورت تمایل میتونید به جای جعفری از ریحان استفاده کنید : 2 پیمانه

رب گوجه فرنگی : دو قاشق سوپ خوری سر پر

آب جوش : دو و نیم لیوان

زردچوبه : یک قاشق مربا خوری

نمک و فلفل سیاه : به میزان لازم

ماست چکیده یا خامه ای : به میزان لازم

سیر : یک حبه

در ابتدا کدو رو خوب میشوریم و ضد عفونی میکنیم و با ابزار مخصوص سفره آرایی که وسط میوه رو تخلیه میکنه و به صورت یک میله تو خالی هست داخل کدو رو خالی میکنیم  دقت کنید ابزار از ته کدو در نیاد!

برنج رو میپزیم و آبکشی میکنیم ولی دیگه دم نمیکنیم

در مرحله بعد پیاز خرد شده رو داخل روغن میریزیم تا سرخ بشه یک قاشق از زردچوبه رو میریزیم و گوشت رو اضافه میکنیم و تفت میدیم یک قاشق از رب گوجه رو اضافه میکنیم و سبزی رو میریزیم و نمک و فلفل میزینیم بعد از 5 دقیقه از روی شعله برمیداریم و برنج رو بهش اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم

در این مرحله در یک قابلمه یک عدد پیاز رو خرد و به آب جوش رو اضافه میکنیم و نمک و فلفل میزینیم و میزاریم یک ربع ساعت بجوشه

کدوهایی رو که خالی کردیم رو داخلش رو با مواد پر میکنیم برای پر کردن کدو از قاشق چای خوری و دستتون استفاده کنید با هر قاشق یک ضربه به ته کدو بزنید تا مواد به ته کدو بره و با انگشتتون فشار بدید تا مواد فیکس بشه در این مرحله مواظب باشید کدو پاره نشه

بعد ازینکه همه کدوها آماده شد داخل سسی که درست کردیم بندازید تا یک ساعت و نیم بپزه

اصلا نگران نباشید مواد داخلی اصلا به داخل سس نمیریزیه و سر جاش میمونه

در انتها سیر رو رنده کنید و با ماست مخلوط کنید و وقتی کدو رو در ظرف کشیده ماست رو روش بریزید

نوش جان

 

 

/ 15 نظر / 13 بازدید
نمایش نظرات قبلی
مبینا

سلام مثل همیشه زیبا و اشتها اور البته حتما خوشمزه هم هستش

مامان مانی

سلام خیلی از وبلاگتون خوشم اومد ولی این دلمه فقط شامل پیاز آب و نمک و فلفل چاشنی چیزی نمی خواد ؟من اگه بشه امشب درست می کنم چون کدو تازه از سر زمین در دماوند خریدم

مامان مانی

سلام خیلی از وبلاگتون خوشم اومد ولی این دلمه فقط شامل پیاز آب و نمک و فلفل چاشنی چیزی نمی خواد ؟من اگه بشه امشب درست می کنم چون کدو تازه از سر زمین در دماوند خریدم

مامان مانی

من شما رو در فیس بوگ add کردم به اسم ندا صانعی موسوی

شیوا

سلام سر آشپز تو ایران دانشکده اشپزی یا مدرسه اشپزی مثل مدرسه فوتبال یا مدرسه موسیقی است؟

لیلا

سلام اگه یه قاشق تمر هندی هم اضافه کنید به سس کدو خوشمزه میشه

گپم پی تونه

راستش عزیزم من چندسالیه کدو خور شدم ...دوست دارم اینو هم امتحان کنم حتما لذیذه[قلب] وااای مرسی همیشه نمی دونستیم شام وناهار چی درست کنیم ممنون هرروز یه ایده وتنوع ممنونم عززززیزم[ماچ]

گپم پی تونه

عززززززززززززیزمی واقعا مفید وخوشمزه هستی مهسا جون چون تنوع غذایی ایجادشده درغذام باعث شده کن=متر گوشت وکباب و..بخورم ...یه کم چربیم اب بشه[نیشخند]

طاهره

بازم سلام عزیز من آپم تشریف بیارید چندتا آپ خوشمزه [گل][قلب]