مارمالاد انبه و هلو

انبه : یک عدد

هلو : دو عدد

شکر : به میزان وزن هلو انبه

آب داغ : یک دوم فنجان

ورق ژلاتین : یک عدد

در ابتدا انبه رو از هسته جدا میکنیم پوست رو میکنیم و خرد میکنیم هلو رو هم پوست میکنیم و خرد میکنیم و با شکر و آب میزاریم تا بپزه تقریبا یه نیم ساعتی باید رو شعله متوسط باشه تا میوه ها خوب بپزن و آبی که ریخته بودید تبخیر بشه بعد به وسیله یه گوشت کوب برقی یا داخل میکسر له میکنیم منتها همه این لوازم رو رو دور کند بزارید تا زیاد پوره نشه بعد دوباره رو حرارت کم میزاریم و یک عدد ورق ژلاتین رو پنج دقیقه در آب سرد قرار میدیم و بعد ژّلاتین نرم شده رو داخل مارمالاد میریزیم اگر از پودر ژلاتین استفاده میکنید یک قاشق غذاخوری بریزید اونم به همین شکل اول باید داخل آب سرد گذاشته بشه و بعد از روی شعله برمیداریم و داخل شیشه میریزیم

/ 13 نظر / 61 بازدید
نمایش نظرات قبلی
پریا

سلام مهسا جون من عاشق مارمالادم. از دستور خوشمزه که توی مجله گفتی خیلی ممنونم ازت[قلب]

پرسان

سلام مهساجون وبلاگت روپیداکردم محشره معلومه همشونو با عشق پختی ازقیافه همشونم معلومه خوشمزه ان مهساجون اومدم ازت کمک بگیرم چندروزپیش یه غذای نذری دادن بهمون غذاشم چلوگوشت بود روبرنج خلال بادام وپسته وزعفرون و نارنج بود بعد دیروزهوس کردم خودم درست کنم اخه اون نارنجی که ریخته بودن توش هم برنجوخوشگل کرده بودهم یه عطروطمع دیگه ای به برنج داده دیروز که اومدم بریزم توبرنج ندونستم چجوری بریزم وبرنجمواصلادوست نداشتم میشه کمکم کنی وبهم یادبدی چجوری از نارنج تو برنج استفاده کنم بجوشونمش یاهمونطوری بریزم ممنون مشم اگه کمکم کنید

هانی

مهسا جون کجا باید سوالمو بزارم.قسمت پرسش وپاسخ کجاس؟

پرسان

سلام مهساجون مرسییییییییی [ماچ]منم ازوقتی دیدم به مامانم گفتم مامان این پرتقاله اماقبول نمیکرد الان که فک میکنم میبینم اون نارنج نبودپوست پرتقال بوده مرسی مهساجون که جواب دادی چندروزبودبامامانم سراین بحث میکردیم الانم تادیدم بهش گفتم اومدخوندوکلی تشکرکرد بازم ممنون فرداافطاری داریم حتمادرست میکنم [ماچ]ولی خدایی باپرتقال هرچی درست میکنی خوشمزه میشه مخصوصامرغ ووووووو[خوشمزه]بازم تشکر

negin

به به مهسا جون چه عالی شده. خسته نباشی گلم. منم آپم و منتظر نظراتت.

گلی

سلام. واقعا عالیه و خوشحال شدم که وبلاگ شما رو پیدا کردم. . من که خیلی استفاده کردم. دستتون درد نکنه.

ستایش

سلام مهساخانوم مرسی از اموزشهای خوبت.من شما رو لینک کردم.خوشحال میشم شما هم لینک کنید.ضمنا یه نکته:ورق یا پودرژلاتینی که شما استفاده میکنید اگه خارجی باشه نجسه وخوردنش حرومه چون از استخون خوک یا گاو ذبح غیرشرعی درست میشه.من وظیفه دونستم اینو به شما بگم[لبخند]

الهه

سلام مرسی بابت اموزش های عالیت [گل] میشه بگی جوانه ای که در سالاد ها به کار میبرن جوانه چیه؟و چطور درست میشه؟و پنیری که روی چیز برگر میزارن و زرد رنگه اسمش چیه؟[خجالت]

سلام خانمی.خوبی؟ هم اسمش جالبه و هم شکلش.ممنونم گلم

ازیتا

همه غذاهات عالی بودن.مرسیییییییییییییییی