دسر هندوانه

مواد لازم :

هندوانه : یک کیلو

شربت : دو لیوان

برای تهیه شربت : یک لیوان شکر رو با یک لیوان آب مخلوط کنید و بزراید تا بجوشه تا یک مقدار قوام بیاد ...البته برای این دسر قوام اومدن شربت زیاد مهم نیست ..میتونید در انتها داخلش گلاب یا مقداری وانیل اضافه کنید و از روی حرارت بردارید

در ابتدا هندوانه رو برش بزنید و تخماش رو خارج کنید ...

توجه داشته باشید طولی برش دادن باعث میشه تخم ها راحتتر در بیاد

بعد اون رو با غذا ساز پوره کنید

با شربت سرد شده مخلوط کنید و هم بزنید و در فریزر بزارید هر نیم ساعت یکبار از فریزر در بیارید و هم بزنید تا یخ  یکدست پخش بشه و شربت و پوره هندوانه به خوبی با هم مخلوط بشن ...بعد که حالت پنبه ای یخ همه جا پخش شد برای سرو آمادست

اگر تو فریزر خیلی موند و تبدیل به یخ سفت شد نیم ساعت قبل از استفاده اونو از فریزر خارج کنید در دمای محیط بزارید و بعد داخل میکسر بریزید تا به یخ نرم تبدیل بشه 

/ 9 نظر / 148 بازدید
سحر

سلام. ببخشید اگه هندونه شیرین بود چی؟ باید شربتو بریزیم حتما" ؟

sarina1425

مرسی عزیزم بابت این دستور. اما به نظرم یک لیوان شکر برای شربت زیاد نیست؟

rihana

جيگرت سراشپز جان جيگرم حال اومد[قلب]

negin

مرسی عزیزم. من تا حالا براش شربت درست نمیکردم بلکه توی مخلوط کن کمی شکر اضافه می کردم و باقی مراحل. اینم امتحان می کنم ممنون. منتظرت هستم و آپمممممممم

مینا

سلام مرسی بابت زحمتی که میکشین و دستورایی که میزارین عالی بود

دانشجو/راضیه

سلام.عالیه.توی دفترچه آشپزیم نوشتمش.ممنونم خیر ببینی

گلی

سلام مهسا خانم. امروز دسر هندونه رو درست کردم. دقیقا همونطور که نوشته اید. گذاشتم فریزر. هنوز امتحان نکرده ایم. دستتون درد نکنه برای رسپتش.