کیک شیفون

مواد لازم :

زرده تخم مرغ: 5 عدد

سفیده تخم مرغ : 7 عدد

شکر : سه چهارم لیوان

روغن : یک دوم لیوان

آب : سه چهارم لیوان

وانیل : یک قاشق چای خوری

بکینگ پودر : سه قاشق چای خوری

نمک : یک قاشق چای خوری

آرد : دو و یک چارم لیوان

خامه : جهت تزئین

گردو خیس خرده و خرد شده : به میزان دلخواه

در ابتدا زرده تخم مرغ ردا میزنیم و بعد شکر رو میریزیم  تا رنگ کرم بشه بعد روغن رو اضافه میکنیم میزنیم و بعد آب رو اضافه میکنیم و میزنیم

آرد و بکینگ پودر و نمک و وانیل رو با هم الک کرده و کم کم داخل مخلوط تخم مرغ میریزیم و با همزن دستی هم میزنیم

در یک کاسه دیگه سفیده رو میزنیم تا سفید بشه و از ظرف نریزه

و بعد یک چارم از سفیده رو با مواد مخلوط میکنیم توجه داشته باشید که با لیسک این کار رو به صورت دورانی انجام بدید!

بعد همه سفیده رو اضافه میکنیم انقدر با لیسک آروم هم میزینیم تا موادمو یکدست بشه

سپس فر رو با حرارت 165 درجه سانتی گراد تنظیم میکنیم و مایع رو داخل قالبی با دیواره بلند که هم دیوراه و هم کف رو کمی چرب کردیم میریزیم و به مدت یک ساعت و ده دقیقه داخل فر قرار میدیم

بعد از داخل فر در میاریم میزاریم خنک بشه از قالب برمیگردونیم و از وسط به 3 قسمت برش میدیم و بینش رو خامه و گردو میدیم و روش رو با خامه فرم گرفته تزئین میکنیم!

من رو روی خامه رو با پودر کاکائو تزئین کردم

/ 8 نظر / 83 بازدید
شادی

دستت درد نکنه مهسا جونی. منم تا حالا کیک شیفون امتحان نکردم. حالا نتیجه چطور بود؟ راضی بودی؟ فرقش با اسفنجی چیه؟؟؟؟؟ [متفکر] مرسی از تو و الهام جون[ماچ]

تستر کوچیکه

دستت درد نکنه خانومی [پلک] کیکت خیلی خوشمل شده دختر جان [چشمک]

شاپرک

سلام مهسا جون کیکت اینقدر خوشکل تزئین شده که همش داره چشمک میزنه هم از دستور هم از لینک خیلی ممنون عزیزم [ماچ][ماچ]

گلی

من که هنوز موفق به خوب در آوردنش نشدم ![ناراحت]

گلی

نمیدونم .... چند تا رسپی هم از اونواع شیفون امتحان کردم ..... نشد ! دیگه کلا اسمش بهم انرژی منفی میده !

مريم

سلام مهسا جون . من قبلا كيك شيفون الهام جون رو امتحان كردم اما اينجوري نبود و زده و سفيده جدا نبود و يكجا با شكر بايد ده دقيقه ميزديم و ... من عاشق اين كيك شدم و از وقتي امتحانش كردم ديگه محاله برم دنبال كيك اسفنجيه بي مزه كه اونقدر خشكه كه بدون خامه از گلوي آدم پايين نميره ولي كيك شيفون اونقدر خوشمزه و لطيفه كه به تنهايي هم ميشه خوردش . حتما دستور شما رو هم امتحان ميكنم . فقط يه سوال داشتم : احتياجي نيست كه فر رو از قبل گرم كنيم ؟ براي گلي جون هم نوشتيد كه قالب مهمه . دقيقا توضيح ميدين كه چه جور قالبي با چه سايز و ارتفاعي بايد باشه ؟ ممنونم [ماچ]

زینب

سلام مرسی از زحماتتون.فقط بهم بگو بوی بد تخم مرغ را چجوری توی کیک از بین ببرم

مینابلوچ

ازت ممنومنم عزیزم تزیینش که عالیه حتما درستش میکنم[خوشمزه] چون من عاشق کیکم[نیشخند]