سالاد بادنجان

مواد لازم :

بادنجان قلمی تازه- شسته و ضدعفونی شده: 3 عدد

خیار : 2 عدد

پیاز : 1 عدد

سیر له شده: یک حبه

ریحون و نعناع : روی هم یک دسته

پیازچه : 4 عدد

گوجه فرنگی : یک عدد در صورت تمایل

نان لواش یا نان مدیترانه ای : نصف نان به صورت مربع های کوچک برش خورده

ماست خامه ای یا چکیده : یک فنجان

روغن زیتون : به میزان لازم

سس مایونز : یک قاشق چای خوری

سرکه بالزامیک : یک سوم فنجان

نمک و فلفل سیاه یا سفید : به میزان لازم

 

در ابتدا بادنجان رو با پوست فارسی بر میکنیم -یعنی برش های اریب میزنیم سعی کنید قطرش کم باشه

کمی آب بهش میزنیم و نمک میزنیم و میزاریم تا نیم ساعت بمونه بعد میشوریمش و در تابه روغن زیتون میریزیم و سرخ میکنیمبعد ازینکه سرخ شد در یک کاسه میریزیم سرکه بالزامیک میزنیم و کنار میزاریم

در این حین خیار ها رو هم اریب برش میزنیم و پیاز چه ها رو ساطوری میکنیم پیاز رو هم ژولین یا همون نواری باریک خرد میکنیم

گوجه فرنگی رو هم فیله میکنیم و نگینی خرد میکنیم--البته من از گوجه استفاده نکردم

در یک تابه گود روغن ریخته و نان های برش خورده رو داخلش سرخ میکنیم تا خشک بشه و طلائی

ریحون و نعناع و گوجه و خیار و پیاز و پیازچه رو به بادنجون اضافه میکنیم و نون رو هم بهش اضافه میکنیم و آروم هم میزنیم

ماست رو با سس مایونز مخلوط کرده و سیر و نمک و فلفل رو بهش اضافه میکنیم

سالاد رو داخل ظرف ریخته و سس ماست رو روش میریزیم و سرو میکنیم

اگه دوست داشتید میتونید مقداری کنجد تفت داده شده هم روش بریزید

نوش جان

 

/ 10 نظر / 66 بازدید
زهرا عرفانی

عجب سالاد خوبیه. میتونم حدس بزنم چقد طعمش عالی بوده. حتما در اولین فرصت باید درستش کنم. راستی بابت جریان آشپزخانه آنلاین هم ازت عذر میخوام. برنامه رو به دلایل خیلی بی ارزش کنسل کردن و جاش رو دادن به کس دیگه ای. امیدوارم که بتونم توی برنامه دیگه ای حتما ببینمت و از نزدیک باهات آشنا بشم. میبوسمت عزیزم.

گلی

چقده غیر رژیمی ![خوشمزه]

شیوا

سلااااااااام سر اشپز کلا من از غذاهایی که تا حالا نخوردم شدید خوشم میاد مثل این یکی مخصوصا اگه بادمجونم توش باشه اخ جون[نیشخند]مثل بقیه غذاهاتون حرف نداره(مهسا خانم چه کرده/همه رو دیوونه کرده)[نیشخند]

پینار

سلام مهسا جون به نظر خوشمزه میاد مخصوصا برای کسانی که عشق بادمجونن(مثل خودم و همسری) [پلک]

گپم پی تونه

سلام مهساجونم سس رو درست کردم خیلی خوش طعم بود واقعاااا دست گلت درد نکنه ...ولی این سالاد رو نمیتونم بخورم پیاز توشه و... اما بادمجان سرخ شده وماست ونون رو ترجیح میدم ...نمیشه توش پیاز نباشه[خجالت]

معصومه

سلام واقعا سالادت عالی من عاشق بادمجان هستم [قلب][قلب][گل]

اصغری

سلام خسته نباشید ایا به سوپ خامه ا ی سس مایونیز هم در رستورانها اضافه میکنند؟

اقیانوس آرام

[مغرور] خیلی عالیه اصلاً داره داد می زنه که خوشمزس [قلب]

ساناز

مهسا جان عالللللللللللللللللی بود نه محشر بود فوق العاده بود...واقعا دستت دردنکنه.منم مثل تو یه بشقاب درست کردم واسه مامانم بردم.خیلی لذت بردم.فقط کمی پیازم زیاد شده بود که دفعه دیگه کمتر می ریزم[بغل][ماچ][بغل]